Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35-40-48 korosztály, férfiak. Hozzátok szólok. Tudnátok szeretni egy fiatalabb lányt?
Jah,így már érthetőbb.
Ha csak kalandot akarsz arra lehet esélyed.
Az írásodból az jött le,hogy te is olyan lány vagy,aki azt hiszi,hogy miután kinőtt a melle,már egyenrangú fél egy párkapcsolatban.
DE ha kapcsolatuk van,abba ne akarj belerondítani.Ne légy 3,14csa
(Bár elgondolkodtató hogy milyen emberek azok akiknek ennyi idősen nincs kapcsolata és tinikre vadásznak..)
már bocs, de egyik pillanatban azt írod, nem vagy a tipikus kis tinip.csa, a másikban meg azt, hogy te csak "kalandot" akarsz...nem tudom, mások hogy vannak vele, de nálam a tinip.csa pont ez az a kategória, mikor azt hiszi magáról a kis csaj, hogy ő bárkit az ujjai köré csavarhat és amúgy ennyi idősen még nem kéne széttenned a lábad bárkinek, vagy legalább is nem hirdetni...
szóval maradjunk annyiban, hogy nagyon el vagy tévedve, te csak egy közönséges mai tinir.banc vagy, és drágaság, ilyenek, hogy egy 45 éves lefekszik, esetleg bele is szeret egy 16 éves kislányba, max. a mesékben vannak, aki tényleg ilyet tesz, az BETEG. ennyi.
Hát a kaland, az már szerintem gáz, de tetszeni lehet. Lehet egy már 16 éves is szép. Meglátható benne, az amivé lesz 20-30 évesen:)
És igen, nem kell bántani, minősíteni a kérdezőt! Tisztelni kell benne is az embert. Most még így lát, érez gondolkodik. De hát, 16 éves! Most bontogatja a szárnyait:)
Ezt most nem értem... 16 éves vagy és egy 45 éves férfival akarsz te "kalandot" és azt mondod h nem vagy p1csa. :DD
Am. nekem meg egy 31 éves ismerősöm van és ő is szokott rám mosolyogni. De kétlem h arra gondolna amire te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!