Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretném valahogy éreztetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném valahogy éreztetni a Kedvesemmel, hogy nagyon szükségem van rá, és szeretném, ha ő ezt kölcsönösen akarná éreztetni velem. De hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Nem az a lelkizős, romantikus fajta srác. Sőt. Inkább az az érzéketlen tuskó, ha lehet így fogalmazni. És néha sajnos nagyon kikészít azzal, hogy ha szükségem van a kedvességre, a gyöngédségre, nem kapom meg. Már beszéltünk erről sokszor, hogy lehetne kicsit kedvesebb, romantikusabb, de nem segített semmit. Mostmár beletörődtem talán, hogy ő nem a herceg a fehér lovon, piros rózsával... De néha annyira jó lenne ÉREZNI IS, hogy tényleg jó, hogy vagyok neki. Mégis mit tanácsoltok az ilyen esetekben?
2007. szept. 29. 20:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szia.abszolut megértelek.az én pasimmal is ez volt a helyzet.mintha nem érdekelték volna a lelki dolgaim.aztán elhatároztam,hogy én is ugy fogok vele viselkedni,mint o velem,tehát lemásoltam elvileg a viselkedését,azt adtam amit kaptam,egy fikarcnyival sem tobbet. és egy ido után feltunt neki,hogy ez nem jo érzés.kezdett rám jobban odafigyelni,persze akkor én is ugyanugy kovettem ot ebben,de csak addig ameddig o ment el lelkiekben.ha visszaesett,visszavettem én is.most már tokéletesen megért engem,kifejezi az ézéseit,sokat nyitott felém.szoval szerintem használt ez a modszer.olyan mintha egy tukrot raknál elé,ami te magad vagy.

remélem rendbe jon minden!!!

2007. szept. 29. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nem akarlak elkeseríteni de nekem is volt évekig egy ilyen kapcsolatom és bíztam hogy észreveszi magát és próbáltam kedves, megértő lenni mire ő -tuskóságát bizonyítva-szakított velem mert hogy én mindig hisztizek meg nem csinálhat semmit , közben csak a maga érdekeit nézte, neki jó volt én meg nem számítottam.Tehát eldobott mert szeretni akartam és arra vártam hogy viszontszeressenek.

Ne reménykedj, kutyából nem lesz szalonna.

Próbáld ki az előző írás tippjeit(én is hasonlóan tettem, ilyet is bevetettem de nem volt rá válasz, sőt még én voltam a bunkó,erre kente hogy eltávolodott tőlem)és ha nem válik be, tehát nem változik rakd ki a szürét mielőtt ő teszi és töri porrá a szíved.Ne engedd hogy kihasználjanak!!!

2007. szept. 30. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tudod 2 fajta férfi tipus létezik! Az egyikük romantikus lélek a másik ahogy te nevezted, érzéketlen tuskó.

Az utobbira visszatérve, azért ilyen a férfi, mert valószínű lelki gondjai voltak korábban, talán gyerekkorában, amin nem tudott tul lépni, nem dolgozta fel. Rajta sajna nem lehet változtatni, elkell őt ilyennek fogadni, vannak nők akik szintén ilyenek, tökéletes párt alkotnak. Ezeket onnan tudom hogy volt egy hosszu kapcsim és az ex is érzéketlen volt, gyerekkorában volt egy nagy törés. Ugy gondolom neked szükséged lenne a szeretetre! Barátkozz a gondolatra, hogy lehet lépned kéne! Biztos talász magadnak valakit, aki méltón bánik veled!!!

2007. okt. 1. 04:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Azért nem értelek téged csajszi, mert egy kapcsolatban azért vagyunk benne h kölcsönös örömszerzések sokaságára tegyünk szert amit a párunktól kapunk... Ha vele nem megy és már megprobáltátok megbeszélni, és akkor sem ment akkor te miért akarsz megszakadni az erőfeszitéstől h törödjön veled. Ha ő nem törödik veled akkor fog majd más. Olyan akinek nem kell azért könyörögni h legyen veled kedves, odaado meg ilyenek nem? Miért strapálod magad egy olyan pasinál akinél te is tudod h felesleges nem? Miért nem forditod az energiádat és a szeretetedet egy oylan fickora aki mindezt még viszonozni is tudja!
2007. okt. 2. 16:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
miért kell ezt külön éreztetni, az ember akkor is érzi hogy a másik szereti ha percenként nem tudatja.Például mert törődik a gondjaival, lehet rá számítani. Nézz kevesebb szappanoperát.
2007. okt. 3. 09:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet az előttem szólóval,te is biztosan abba a kategóriába tartozol,aki nem mutatja ki az érzéseit rendesen vagy nem volt még ilyen pasid.Kívánom,hogy ne is legyen,mert nagyon rossz!!Én is átéltem és próbálkoztam azzal amit a legelső írt,csak nem kitartóan...visszaestem érzelgősbe.De ez megoldás lehet!
2008. febr. 13. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!