Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar ez? Nem értem

Figyelt kérdés
Barátnőm el ment a barátnőjével megnézni egy foci meccset. Ahova megy sok a fiúk akik szeretnek kikezdeni lányokkal. Bnőm bnője egy elég fura ember, mert elhagyta a barátját,vissza ment hozzá, megcsalta stb.. Barátnőm nem tudom mitcsinál ott, nem is egyvárosban élünk. Sokszor hazudott már nekem és voltak olyan álmaim hogy megcsal. Most nem tudom, hogy mit tegyek.. Ha esetleg valaki tudna segíteni vagy valami hasznos tanácsot adni kérem kommentáljon!!! Köszönöm
2013. szept. 10. 16:45
 1/3 anonim válasza:

élősszőr is nem tudom mennyi ideje vagytok együtt?!

De ha ismered már egy jó ideje csak tudod mikor hazudik már?! Kérdezd meg milyen volt a megy mit csináltak meg hasonlók kik voltak ott vagy akármi és figyeld a reakciót abból tudni fogod mit tegyél!

2013. szept. 10. 16:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Az már gáz ha ennyire nem bizol meg benne :/
2013. szept. 10. 17:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Az mindegy,hogy milyen a barátnőd barátnője.Az még nem jelenti azt,hogy a barátnőd is olyan.Mikben hazudott,és mennyi ideje vagytok együtt?
2013. szept. 10. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!