Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyha a párotok megtudná a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha a párotok megtudná a gyakorikérdések jelszavatokat, mi lenne belőle?

Figyelt kérdés
Ha megnézné, hogy miket írtok, mit tesztek fel, stb.
2013. szept. 10. 15:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Hát az elég ciki lenne tekintve, hogy már több mint 3000kérdésre válaszoltam szex kategóriában, a régebbi levelezésekről nem is beszélve:D
2013. szept. 10. 15:59
 12/23 anonim ***** válasza:

A volt páromnak megvolt a jelszavam, együtt is szoktunk röhögni a hülye kérdéseken/válaszokon.

A jelenlegi párom tudja, hogy sokat lógok itt, de komolyabban nem érdekli a dolog.

13/23 anonim ***** válasza:

akkor megtudná, hogy rajta kívül pasikkal is kikezdek, és vagy levágná a legnemesebb testrészemet, vagy beszállna harmadiknak.

(az ex mondjuk gond nélkül beszállt volna 3.-nak).

f/negyvenes

14/23 anonim ***** válasza:

Jelenleg nincs,de nem aggódnékn megmutatni.

Az jobban zavarna,ha a rólam feltett kérdéseket látná meg :D

2013. szept. 10. 16:00
 15/23 anonim ***** válasza:

1. Nem kell megtudni, mert bejelentkezve marad a gépem.

2. Ha mégis megtudja, ismerve a szokásos jelszavaimat, minden tiszteletem az övé (a meglévőn túl), ha meg is jegyzi.

2013. szept. 10. 16:00
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem tudom, szerintem meglepődne pár dolgon :D.

Mondjuk a windows jegyzi a jelszavakat, de bízom benne, hogy tiszteletben tartja a magánszférámat.

:)

2013. szept. 10. 16:02
 17/23 anonim ***** válasza:
Nincs párom, de nem írok le itt semmi olyat, amiről ha lenne, ne tudhatna. Nem írogatnék róla sem semmit, nem tennék fel kérdéseket vele kapcsolatban, szóval nem hinném, hogy bármi probléma lenne belőle.
2013. szept. 10. 16:04
 18/23 anonim ***** válasza:
Mivel a párom ragaszkodik a saját kis titkaihoz, így én is ragaszkodom ehhez, mint titok.
2013. szept. 10. 16:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Semmi nincs benne olyan.. amit titkolni kéne.
2013. szept. 10. 16:19
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy nagyon meglepődne, csak rájönne, hogy még őrültebb vagyok, mint eddig hitte :D

De ez az egy felhasználó úgysem ad teljes képet... a korábbiakkal együtt már lenne mit olvasgatni :)

2013. szept. 10. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!