Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha a párotok megtudná a gyakorikérdések jelszavatokat, mi lenne belőle?
A volt páromnak megvolt a jelszavam, együtt is szoktunk röhögni a hülye kérdéseken/válaszokon.
A jelenlegi párom tudja, hogy sokat lógok itt, de komolyabban nem érdekli a dolog.
akkor megtudná, hogy rajta kívül pasikkal is kikezdek, és vagy levágná a legnemesebb testrészemet, vagy beszállna harmadiknak.
(az ex mondjuk gond nélkül beszállt volna 3.-nak).
f/negyvenes
Jelenleg nincs,de nem aggódnékn megmutatni.
Az jobban zavarna,ha a rólam feltett kérdéseket látná meg :D
1. Nem kell megtudni, mert bejelentkezve marad a gépem.
2. Ha mégis megtudja, ismerve a szokásos jelszavaimat, minden tiszteletem az övé (a meglévőn túl), ha meg is jegyzi.
Nem tudom, szerintem meglepődne pár dolgon :D.
Mondjuk a windows jegyzi a jelszavakat, de bízom benne, hogy tiszteletben tartja a magánszférámat.
:)
Nem hiszem, hogy nagyon meglepődne, csak rájönne, hogy még őrültebb vagyok, mint eddig hitte :D
De ez az egy felhasználó úgysem ad teljes képet... a korábbiakkal együtt már lenne mit olvasgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!