Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiss ariana kérdése:
Titkos kapcsolat, de meddig tarhat?
Addig tarthat amíg "észnél" vagytok. Érezzétek jól magatokat. Nem csoda hogy jól érzed magad vele, hiszen új.
2013. szept. 10. 13:20
Most állj le, amég nem késő! Mert utána lehet beleszeretsz, és nem tudsz tőle elszakadni, vagy nagyon fog az fájni... A szeretői kapcsolatok néha nagyon sokáig tudnak tartani, vagy tönkreteszik a házasságot. Inkább próbálj újra közel kerülni a férjedhez...
2013. szept. 10. 13:24
Pont addig fog tartani, míg
a, a férjed rájön, mekkora K vagy és kivág a francba
b, az álompasid barátnője rájön, szakítást emleget a fickónak, aki onnantól kezdve nála fog teperni
c, az álompasid rájön, hogy nem hagyod magad megdugni, akkor lelép, mert abban biztos lehetsz, hogy nem a jellemed miatt akar veled lenni
2013. szept. 10. 13:34
Pont ebben vagyok én is egy lánnyal, neki van párja, nekem nincs senkim, de nem tud egyelőre elszakadni a barátjától mert szereti még...én adok neki még egy kis időt, hogy tisztázza magában, hogy mit szeretne. Hogy meddig fog tartani a titkolózás? Nem tudom, erre nincs recept szerintem, van akik évekig csinálják, van akik lebuknak előbb és akkor dönteni kell majd, van akik megunják az egészet 1-2 hónap alatt. Én bízom benne, hogy a lány engem fog választani, a pasija nem is törődik vele rendesen, a szex is szar köztük, csak áltatja magát a lány. Idő kérdése és szakítanak. Ez nélkülem is így lenne, ehhez nem kell szerető :P
2013. szept. 10. 13:40
milyen szánalmasak ezek az emberek
2013. szept. 10. 13:44
persze, szánalmas vagyok XD gondolkozz már ember, szerinted direkt kergeti magát valaki ilyen nehéz helyzetbe? ítélkezni persze könnyű. egyébként is, ha nem én csábítom el a lány, el fogja más, akkor már miért ne én? az szánalmas inkább, akinek van egy barátnője, és ennyire le sem szarja szegényt.
2013. szept. 10. 13:53
Ezért nem kell neten beszélgetni ismeretlen, új emberekkel, ha kapcsolatod van! Gratuláloook. Szerintem mondd meg neki, hogy többet nem beszéltek. Húúúú nagyon nehéz?
Neked biztos jól esne, ha a férjed ezt tenné veled...
2013. szept. 10. 13:54
És megint egy tipikus Nő.
2013. szept. 10. 13:56
Mi tetszik benne?
Ülj le és gondolkozz el.
Újdonság varázsa?
Vagy őt szereted? Férjed? Már nem szereted? Miért keresed a társaságát? A személye miatt vagy csak a nadrágja tartalma érdekel?
Nem ártana tisztázni, mert ha emberileg tetszik, és ő sem csak dugni akar akkor el kéne gondolkozni, hogy együtt akarjátok az életet, vagy a jelenlegi párotokkal? Mert ha az utóbbi a válasz akkor egy időre szüneteltessétek nem csak a találkozást, de bármilyen érintkezést, mert ha így folytatjátok, megcsalás lesz ebből, az lelkiismeretfurdaláshoz velezt, felkavarodó érzelmekhez, fölös feszültség és benne vagytok a szószban hamar.
2013. szept. 10. 13:56
....végül úgyis rájössz,hogy tévedtél.Ne hagyd a járt utat a járatlanért.Nemrég hasonló szituban voltam,és amilyen varázslatos új volt minden eleinte,iszonyatos lelkifájdalom volt a vége fele,mert két emberke szenvedett miattam.Szerettek mindketten,de nincs jogom senki érzelmeivel csak úgy elleni és csak azt nézni,hogy most milyen happy nekem minden.Ha egy szeret ne árúld el a szerelmét!
2013. szept. 10. 14:02
Kapcsolódó kérdések: