Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan aludjunk a feleségemmel?
Én is nagyon fázós vagyok, úgyhogy bele tudom élni magam a helyzetbe...
Megoldás: kompromisszum!
Lakásban 22-23 °C.
Te kitakarózva, kevés ruhában (csak gatya, vagy vékony póló) alszol, ő betakarózva, ha kell vastag pizsama, akár pulóver rá. Több takaróval is lehet.
Nekem télen 5(!) takaróm van, vastag pizsamám, vastag zoknim, és még a pizsamára egy pulóver.
De mikor utazom, és hostelben alszom (csak arra van pénzem :D), ott is én vagyok mindig a legfázósabb, a többiek nyitott ablaknál akarnak aludni. Ott egy takaró jár mindenkinek, úgyhogy én így szoktam aludni: két zokni, pizsama, melegító (alsó, pulóver) plusz kabát rá.
Én így voltam az exemmel, ő nyáron képes volt két takaróval, felöltözve aludni, én meg télen meztelenül nyitott ablaknál.
Amúgy nekünk nem volt gond, minden takarót és ruhát magára vett, kidugta a kezét alóla, azt megfogtam és úgy aludtunk, én meg meztelenül max egy pléddel.
22L
28-30 fokban képtelenség aludni.
Nekünk sosem volt a hálónk fűtve. nyáron lepedővel, tavasszal és ősszel vékony paplannal , télen egy csodálatos Billerbek paplannal takarózunk. Mindketten a hűvösben szeretünk lakni. Szerintem nektek a külön szoba lenne a megoldás. Pihenni kell, mert tönkremegy az egészséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!