Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan aludjunk a feleségemmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan aludjunk a feleségemmel?

Figyelt kérdés
Ő nagyon fázós. Annyira, hogy már a 20 fokban pulcsit vesz fel és télen is idebent 28 foknak kell lenni de volt már 30 is. Én ennek teljesen az ellentéte vagyok és még ilyenkor is nyitott ablaknál szeretek aludni de nem engedi mert fázik sőt, tegnap még a fűtést is bekapcsolta. Így 3-4 órába telik mire elalszom. Nem akarok külön aludni. Van erre valamilyen megoldás?
2013. szept. 10. 07:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Vegyen pizsamat. Lehet kapni bébi plüss pizsit, az meleg. Nálunk is ez a helyzet, en fazos vagyok, a páromnak mar 18 fokban is melege van. O nem tud mit levenni, hat en öltözők fel. :)
2013. szept. 10. 07:09
 2/12 Jégtánc ***** válasza:
73%
Vastag pizsama,zokni,vastagabb takaró.
2013. szept. 10. 07:15
 3/12 zoliba' ***** válasza:
60%
mondd neki,h innentöl a fűtést csak ő fizeti. :)
2013. szept. 10. 07:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon fázós vagyok, úgyhogy bele tudom élni magam a helyzetbe...

Megoldás: kompromisszum!

Lakásban 22-23 °C.

Te kitakarózva, kevés ruhában (csak gatya, vagy vékony póló) alszol, ő betakarózva, ha kell vastag pizsama, akár pulóver rá. Több takaróval is lehet.

Nekem télen 5(!) takaróm van, vastag pizsamám, vastag zoknim, és még a pizsamára egy pulóver.

De mikor utazom, és hostelben alszom (csak arra van pénzem :D), ott is én vagyok mindig a legfázósabb, a többiek nyitott ablaknál akarnak aludni. Ott egy takaró jár mindenkinek, úgyhogy én így szoktam aludni: két zokni, pizsama, melegító (alsó, pulóver) plusz kabát rá.

2013. szept. 10. 07:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Én így voltam az exemmel, ő nyáron képes volt két takaróval, felöltözve aludni, én meg télen meztelenül nyitott ablaknál.

Amúgy nekünk nem volt gond, minden takarót és ruhát magára vett, kidugta a kezét alóla, azt megfogtam és úgy aludtunk, én meg meztelenül max egy pléddel.

22L

2013. szept. 10. 07:59
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Tedd ki egy sátorral a nejed a kertbe
2013. szept. 10. 07:59
 7/12 anonim ***** válasza:

28-30 fokban képtelenség aludni.

Nekünk sosem volt a hálónk fűtve. nyáron lepedővel, tavasszal és ősszel vékony paplannal , télen egy csodálatos Billerbek paplannal takarózunk. Mindketten a hűvösben szeretünk lakni. Szerintem nektek a külön szoba lenne a megoldás. Pihenni kell, mert tönkremegy az egészséged.

2013. szept. 10. 08:16
 8/12 anonim ***** válasza:
:) Jajj de ismeros a helyzet :) en meg fovok mar ha a csajszimhoz bujok ku...va melegem lesz ö termeszetesen vazos paplan pokroc na meg meg a futes.... az agyizem akkor mar forr mind allat :D csak h nem izzadok.ami nallam be vallt annyi h kidugom a labam a paplan alol es a labom altal lehul az egessz testem es alszom mind a tej :) a csajszimat meg melegitem igy nem fazik :))9 ennyit tudok mondani lab ki a takaro alol :) 24 F
2013. szept. 10. 08:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Neki meleg pizsama, meleg takaró, neked külön egy vékonyabb takaró. És a fűtés ne legyen 28 fok, hanem 24-25 ő meg öltözzön takarózzon ha fázik. Azt ugyanis könnyebb, mint pucér állapotból még levetkőzni.
2013. szept. 10. 08:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyisd ki az ablakot csutkara es fekudj ra! ;)
2013. szept. 10. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!