Hogyan lehetne megoldani az alvast a felesegemmel?
Csináltassatok egy olyan hatalmas francia ágyat, amelyiken még másik két ember is kényelmesen közétek férne, akkor nem fog álmában rád mászni.
Vagy aludjatok külön ágyon.
Szerintem is a külön ágy lenne jó megoldás. Ahogy látom, ti nem alszotok összebújva, úgyhogy nem lesz szokatlan.
Az éjjeli pihenés pedig fontos! Attól még szeretitek egymást, nem ezen múlik, de ha sokáig nem tudod magad kipihenni, rámehet az egészséged is.
Nem a rugdosódásra írtam, hogy aranyos, hanem arra, ahogyan leírta a férj. És mivel smiley-t tett a végére, gondolom nem olyan véres a helyzet.
Amúgy pedig az én párom úgy horkol, hogy még a szomszéd szobában sem tudok aludni, tehát ismerem az ilyenfajta problémákat.
Nagyobb ágy: Sokszor forgolod én is , én ha álmodok akkor szoktam . Egyszer úgy oldalba ütöttem szegény férjem ,hogy felíjedtem én is annyira fájt a könnyököm . Neki meg fojtak a könnyei :neki az oldalán reggelre szép lila folt volt..
Nálunk a nagyobb ágy vált be. De most már azért ritkán verem a férjem álmomban ../ Az is lehet ,hogy bosszut akar állni rajtad csak nappal nem meri lerendezni lehet nem is alszik /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!