Hogyan lehetne megoldani az alvast a felesegemmel?
Ismerős szitu.
Én egy régi nagyon széles francia ágyat újítottam fel pontosan ezért mert a párom nem bírt nyugton aludni. Mi akkor a vásárolt francia ágyat kitettük a másik szobába és a nagyapáméknál egy régi franciaágyat elhoztuk ide, darabokban én azt megerősítettem elég masszív lécekkel plusz egyik ismerősöm szerzett hozzá egy szivacsot amit egyedileg méretre vágtak, azt tettük oda rá, a rúgós régi matracot meg kidobtuk.
Így van egy olyan széles franciaágyunk amin legalább 4 ember elfér majdnem olyan széles mintha 2 franciaágyat egymás mellé tolnánk.
Ezen elvagyunk, mivel a párom szeret szét terülni az ágyon, mert mi csak akkor bújunk össze amikor elalszunk utána már terül minden felé, így van neki egy külön része én meg elvagyok a saját kis oldalamon.
Mi ezt így oldottuk meg. Csoda hogy elég nagy a szobánk ahhoz hogy betudtam hozni ide.
Most vagy a Kordáéknak, vagy Gáspáréknak van olyan szobája, ami teljes egészében egy bazi nagy ágy, az jó megoldás lehetne nektek is :)
Egyébként ez valami alvászavar lehet tényleg, fel kellene keresni egy alvásközpontot.
Hihihi, az én párom, ő férfi, ugyanez. 190 centis, bár szálkás, de ha ráteszi a lábait a bordámra, akkor pfúúúú! :D
Megoldás: nekünk asztalossal csináltatott 220x220as matracunk van, amiből még mindig 150 centi a páromé. :D Deee a 70 centi elég nekem, mert vékonyka vagyok. :)
Nagyobb ágy.
Nálunk olyan szitu volt, hogy a párom szépen kifordul aludni alszik kb. fél-1 órát utána pdig kiterül, mint egy döglött béka, mi is nagyobb ágyal oldottuk meg. Amíg a régi volt akkor hajlamos volt egyszer-kétszer orba csapni :D
240 cm széles a franciaágyunk,pedig mindketten vékonyak vagyunk,de igy kényelmes,mert előtte folyton összeütköztünk :)
Este egy takaró alatt összebujva elalszunk,reggel két külön takaró alatt ébredünk az ágy két végében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!