Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én látom rosszul vagy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul vagy manapság nagyon elfajultak a dolgok?

Figyelt kérdés

Lenne pár dolog amire szeretnék választ kapni.

Remélem tudtok segíteni:

1. Miért van az hogy manapság már 12 évesek párkapcsolatról beszélnek. Ennyi idősen nem még játszaniuk kellene, barbizniuk stb.?

2. Miért van az hogy a lányok mintha arra mennének hogy minél előbb elveszítsék? Vagy csak szerintem undorító egy olyan lánnyal megismerkedni akiről kiderül, hogy 13 évesen vesztette el?

3. Manapság az a divat hogy az első randin már lefekszenek. Én látom rosszul hogy szerintem sokkal fontosabb a szeretet a ragaszkodás, a kölcsönös bizalom egy kapcsolatban mint például a szex? Persze vannak testi vágyak meg minden, de mintha előtérbe helyeznék.

2013. szept. 9. 11:08
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Szerintem ebbe nagyon beletartozik a neveltetès is! Na meg az is ki hol èl! Mármint falu vagy város! Èn mikor följerültem közèpsuliba csak pislogtam miken vannak már tul a "városi" lányok! Biztos a környezetben lèvő barátok is ráhatással vannak! De mint èszrevetted egyre hamarabb èrnek a gyerekek csak valakinek föl is kellene őket kèszíteni!
2013. szept. 9. 13:25
 22/33 anonim ***** válasza:

Nem látod rosszul.Nagyon is jól látod :D.19 éves vagyok,de már 12-13 évesen is szörnyülködtem hová fajult a világ.

1.: 7.ben 2 osztálytársnőm már a nyitott kapcsolatról beszélgettek,én meg csak néztem,hogy wtf.Aztán a helyzet csak romlott :D.

2.:Sajnos ez a "trendi" hogy minél előbb veszítsük el.Én ismerek jópár ilyen lányt,meg is bánták rendesen.Csak sajnos hiába mondja mindenki az ilyen csajoknak,hogy ne csinálják,úgyis megteszik,mert nagyon érettnek érzik magukat.

3.:Nálam is próbálkoztak már pasik,(csak aztán nagyot koppantak :D).Az a baj,hogy sok csaj könnyen adja magát,aztán sok pasi azt hiszi minden lány ilyen,ezért próbálkoznak be első randin.Az egész felszínes lett,nem számítanak az érzelmek,csak a testi vágy.

2013. szept. 9. 13:30
 23/33 anonim ***** válasza:

Én csak eggyet nem értek,téged ez miért foglalkoztat? Régebb nagyanyám idejébe is voltak olyan lányok,akik már 13 évesen teherbe estek,és mindig is lesznek.Ez nem ujdonság.

A világ nem fog változni az által hogy mi elborzadunk ezektől a tényektől,viszont a mi életünk minősége igenis változhat ha mi másképpen cselekszünk,és leszarjuk a társadalmat.

2013. szept. 9. 13:39
 24/33 anonim ***** válasza:
Szintén egyet értek veled,esetleg ha van kedved írhatsz privátot és ki vesézük a témát.
2013. szept. 9. 14:18
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező neked mi a bajod azzal hogy már az első randin lefeküdjek valakivel?

Nagyon vallásos-esetleg erőteljesen nevelt ember lehetsz. Attól hogy valaki első randin lefekszik valakivel nem ri**banc.

Egy kapcsolatban vannak testi igények. Lehet hogy téged "kielégít" ha körbe folynak és körbe nyalnak 6hónapon át. De úgy természetes ha van testi kontakt is. Ha pedig erre hónapokat kell várni, ott már valami nincs rendben.

nálad minden ok?:)

2013. szept. 9. 16:01
 26/33 A kérdező kommentje:

Kedves #25 Ez most komoly?

Nem vagyok vallásos. Az egész vallás dolgot hülyeségnek tartom. Első randin nem ismerkedni szoktak az emberek?

És szerintem igen is egy ribizli az a nő/lány aki az első randin ágybavihető.

Minden OK-e? Hát ne mis tudom... Kezdem azt érezni hogy a többségen van igaza, és én meg akik egyet értenek velem, nekünk nincsen igazunk. Biztos mi páran látjuk rosszul a dolgokat.

Aki már az első randin ágybavihető az nem is érdemel semmi komolyat szerintem.

Részemről ennyi.

2013. szept. 9. 18:59
 27/33 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Teljesen egyetértek veled.:( Sajnos a mai világban tényleg az a 'Menő' hogy mindenki előbb veszítse el. Szerencsére én normális vagyok és ugyanígy gondolom ahogy te.:) 17/F
2013. szept. 10. 14:43
 28/33 anonim ***** válasza:
78%

Én is egyetértek veled, Kérdező!

Én 16 éves lány vagyok és szerencsésnek mondhatom magam, mivel olyan közösségben vagyok, ahol nincs verseny hogy ki veszíti el előbb a szüzességét, ki volt részegebb. Persze mi is járunk bulizni, van magánéletünk. A buli szerintem akkor a legjobb ha valaki alkohol(vagy egyéb....) hatása nélkül felszabadultan, boldogan tud bulizni. És nálunk a szüzesség elvesztése sem úgy megy, hogy az első szembe jövő tökéletes alany, fontos a bizalom, az ismeretség, a párkapcsolat.

"Divat"?! Szerintem mindenki azt csinál a(z első) randiján amit akar. Van aki spontán, nyílt és könnyen megbízik egy emberben, ezért nem is halogatja a dologot. Ami nem túl szerencsés...

2013. szept. 10. 20:22
 29/33 anonim ***** válasza:

Osztályomban egy csaj:-Tegnap láttam a Városnapon az egyik exem és totál be volt b* szva.

Másik:-Tegnap voltam a 2.terhességi vizsgálaton,de anyukám nem szólt semmit.Milyen szülő az ilyen???Hát aztán csodálkozik az ember,hogy mi lesz a lányból.

-K* rvatáncot jár fiúknak 3 szál cigiért.

-Nagy büszkén meséli a játszótéeren hogy halvány lila gőze nincsen milyen fiú mellett ébredt előző este.

-Folyamatosan a cuki-b* zik sexy p* csájáról megy az áradozás.

-Lány a lánynak:Na megd* gjalak?

-ÁTLÁTSZÓ ruhában szétbőgött fejjel állítanak be,hogy a buszon molesztálták őket.No comment :) xD

-Aztán ugyanaz áradozik,hogy milyen jó volt mikor másik pasik a seggüket fogdosták.-Na akkor most én vagyok hülye,vagy náluk nem stimmel valami?

-Berobban az egyik a lányöltözőbe eme szöveggel:,,Ha-ha van barátom most már én vagyok a Menő".Rá két héttel szakítottak,de "komoly kapcsoalt vót az",mert már taperolás és smárolás bőven megvolt.

Aztán az ofő elkezdi nekem és két barátnőmnek,hogy illeszkedjünk be.Köszi,puszi épp keresem a s* ggfej leendőbeli barátom,akit lecsekkolhatok amint hullarészegen fekszik az árokparton. -.-' Persze ezek a cafkák senkit nem fogadnak be akik nem olyanok mint ők,nekem meg rohadtul nincs kedvem a hátsójukat nyalni,vagy eladni magam,köszönöm szépen.Manapság az van lenézve aki tanulni merészel és célaji vannak.Persze abba nem gondolnak bele,hogy rájuk nem az a forgatókönyv érvényes mint az Éjjel-nappal Budapestes majmokra.

Szerintem is a média befolyásolja legjobban ezeket a szajhákat,valamint a szülői nemtörődömség is hozzájárul a dolgok alakulásához.

14/L 8.évfolyam

2013. szept. 10. 20:47
 30/33 A kérdező kommentje:

#28 és #29 Köszönöm a válaszokat!

Akkor van remény hogy normális barátnőt találok magamnak? :D

2013. szept. 10. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!