Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én látom rosszul vagy manapság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én látom rosszul vagy manapság nagyon elfajultak a dolgok?

Figyelt kérdés

Lenne pár dolog amire szeretnék választ kapni.

Remélem tudtok segíteni:

1. Miért van az hogy manapság már 12 évesek párkapcsolatról beszélnek. Ennyi idősen nem még játszaniuk kellene, barbizniuk stb.?

2. Miért van az hogy a lányok mintha arra mennének hogy minél előbb elveszítsék? Vagy csak szerintem undorító egy olyan lánnyal megismerkedni akiről kiderül, hogy 13 évesen vesztette el?

3. Manapság az a divat hogy az első randin már lefekszenek. Én látom rosszul hogy szerintem sokkal fontosabb a szeretet a ragaszkodás, a kölcsönös bizalom egy kapcsolatban mint például a szex? Persze vannak testi vágyak meg minden, de mintha előtérbe helyeznék.

2013. szept. 9. 11:08
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak ilyenek vannak, még a mai világban sem. Tény, hogy torzul a társadalom, de erről a gyerekek szülei is tehetnek.

Én babáztam 13 évesen és 21 évesen vesztettem el, de ez már az én generációmban is abszurd volt. Mindez 10 éve.

Akkoriban 15 évesen volt szokás elveszíteni a szüzességet, utána már cikinek számított az osztálytársak, barátok körében. Pasizni, csókolózni kb 12 évesen illett elkezdeni, hogy ne nézzenek ki és ne csúfoljanak.

24l

2013. szept. 9. 11:11
 2/33 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm a választ.

De szerinted ez miért van? Mármint ezek a cikizések? Mindenkinek szíve joga eldönteni hoyg ő készen áll-e már az ilyen dolgokra avagy sem.

2013. szept. 9. 11:13
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! A legteljesebb mértékben egyetértek Veled!!!
2013. szept. 9. 11:14
 4/33 A kérdező kommentje:
#3 Köszönöm. Végre valaki... Akkor csak nem vagyok egyedül a nagyvilágban. :D
2013. szept. 9. 11:16
 5/33 anonim ***** válasza:
92%
Mi lenne a hibás? A média.
2013. szept. 9. 11:17
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

ez ilyen. nem tudsz mi csinálni.

én pislogtam a minap legnagyobbat, mikor egy 17 éves csaj akivel dumálgattma beközölte, hogy jah hát ő majdnem 2 évig élet együtt, egy huszonéves sráccal, és neki már nemigen leeht ujat mutatni párkapcsolat terén...háthh jözttek kifele a szemim mint a csigának, illeedelmesen elköszöntem és otthagytam.

és még majdhogynem ő nem értette, hogy miért...:D

2013. szept. 9. 11:19
 7/33 A kérdező kommentje:

#6 Szörnyű...

És mindenhol a fiúkat osszák ki hogy milyenek. :/

2013. szept. 9. 11:20
 8/33 A kérdező kommentje:
Ja és egyébként ha valakinek van kedve kivesézn ia témát nyugodtan írhat privátot. Vagy akármi másról is beszélgethetünk. ^^
2013. szept. 9. 11:21
 9/33 anonim ***** válasza:
Kor / nem?
2013. szept. 9. 11:27
 10/33 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mindenben egyet értek veled.
2013. szept. 9. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!