Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól tettem? Igent mondtam neki

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem? Igent mondtam neki

Figyelt kérdés

Párom van szerdán már 1 évesek voltunk! Én szakítottam vele szombaton egy srácért aki most nagyon tetszik tök jól elvoltunk mikor átjött a srác szombaton annyira jó volt! Aztán jött a pasim, hogy kibéküljünk meg minden! A srác akivel voltam jelenleg 9-be jár Pincérnek tanul és kérdezte hogy jó volt e a délután (párom kérdezte)

Mondtam neki, hogy még itt van balhézott vele aztán elment és leindultunk a parkba hogy szellőzzön a fejünk és elszívjunk egy cigit párom utánunk jött megkért, hogy beszéljünk beszéltünk majd arra a döntésre jutottunk ez az 1 év nemdobható el csak így! Szóval megpróbáljuk újra ! Ma kiborultunk mind a ketten sírógörcsöt kaptunk szeretem őt és ő is engem mikor az évfordulónkon össze vesztünk megakarta kérni a kezem! ÉS ma ezt megtette mikor sírtam és igent mondtam! Jól tettem?

2013. szept. 8. 20:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

xddd

Osztom az első véleményét.

2013. szept. 8. 20:17
 12/20 A kérdező kommentje:
El voltunk nem ugyan az az érzés volt csókolóztunk meg ilyenek de semmi komoly
2013. szept. 8. 20:19
 13/20 anonim ***** válasza:
17-26? Bocsánat, azt hittem valami normális kapcsolatról van szó.
2013. szept. 8. 20:23
 14/20 anonim ***** válasza:
9.-be jár?? akkor 15 évesek vagytok kábé :D gratula
2013. szept. 8. 20:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Tuti cigányok vagytok. 9-be jár, pincérnek tanul, cigiztek ilyen fiatalon és megkéri a kezed? Ha te nem vagy cigány, akkor én vagyok az anyakirálynő....
2013. szept. 8. 21:38
 16/20 anonim ***** válasza:
9# én meg 5 évet dobtam ki, de nagyon megérte! bárcsak én is hamarabb ébredtem volna fel..
2013. szept. 8. 21:50
 17/20 anonim ***** válasza:

Te még egy éretlen kis csitri vagy! Ha dobot a férfit, akit állítólag "szeretsz" egy kis hülye gyerekért, akkor meg még szánalmas is. Az tény, hogy egy évet nem dobhatsz így el! Az meg, hogy a másik srác ilyen könnyen elcsavarta a fejed, ez még inkább bizonyság arra, hogy a végén már csak el voltál a barátod mellet. Szerintem ő erre nem is gondolt, hogy te milyen kétszínű és részre hajló vagy! Ő mindent megtett volna érted, erre te meg kihasználtad, összetörted és eldobtad. Szegény srác most már tuti 5x meggondolja, hogy megkérjen egy nőt. Bár ő is azt hihette, hogy ezzel megtart. De tény el kell ismerni, hogy te szakítottál. Neki meg kell értenie és elfogadni. Csak szerintem ő kis butus meg szeret, nagyon is. De ez a te részedről csak álnokság. Mert te nem szereted őt. Egy másik kis ***-ért dobtad volna... és erre meg egy lánykérésre mondasz igen. Szerintem gondolkozz el. Ennek úgy is szakítás lesz a vége!

Nyugodtan lehet lepontozni..

2013. szept. 9. 12:13
 18/20 A kérdező kommentje:
nem vagyok cigány a 9-es pincér fiú 18 éves és hiba volt eldobnom baromira bánom és hangsúlyozom, hogy SZERETEM Őt
2013. szept. 9. 18:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
kilencedikbe 18 éves? :D :D akkor igen okos lehet az is mint te, 3szor bukott, én már leérettségiztem 18 évesen :D
2013. szept. 9. 22:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Szarunk rád az ilyen unintelligens megjegyzéseket tartsátok magatokban köszönöm!
2013. szept. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!