Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem? Igent mondtam neki
Párom van szerdán már 1 évesek voltunk! Én szakítottam vele szombaton egy srácért aki most nagyon tetszik tök jól elvoltunk mikor átjött a srác szombaton annyira jó volt! Aztán jött a pasim, hogy kibéküljünk meg minden! A srác akivel voltam jelenleg 9-be jár Pincérnek tanul és kérdezte hogy jó volt e a délután (párom kérdezte)
Mondtam neki, hogy még itt van balhézott vele aztán elment és leindultunk a parkba hogy szellőzzön a fejünk és elszívjunk egy cigit párom utánunk jött megkért, hogy beszéljünk beszéltünk majd arra a döntésre jutottunk ez az 1 év nemdobható el csak így! Szóval megpróbáljuk újra ! Ma kiborultunk mind a ketten sírógörcsöt kaptunk szeretem őt és ő is engem mikor az évfordulónkon össze vesztünk megakarta kérni a kezem! ÉS ma ezt megtette mikor sírtam és igent mondtam! Jól tettem?
Remélem a srác észhez tér és visszavonja a lánykérést. Ha szeretnéd őt, akkor nem szakítanál vele csak mert megtetszett más.
Mindketten elcseszitek az életeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!