Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy ezt mondtam a barátomnak? (bővebben
lent)
Figyelt kérdés
Tegnap a barátpmnál voltam, bugyiba mászkáltam, és tett egy megjegyzést... Azt mondta, narancsbőrös a feneked! Én meg erre azt mondtam, hogy neked meg rohad a fogad! Jó tettem? Hirtelen nem jutott eszembe okosabb,mert nem akartam h lássa rajtam, hogy megbántott, ezért inkább visszavágtam! De igazságszerint elég rosszul esett és valahogy mégiscsak szeretném vele tudatni ezt, és hogy többet ne mondjon ilyet. Amúgy jól megvagyunk, 2 éve vagyunk együtt, csak néha rájön ez a piszkálódás... Szeretném leszoktatni róla, úgy hogy kicsit elszégyellje magát! Tipp? Köszönöm előre is!
2009. jún. 7. 09:26
1/9 anonim válasza:
egyszerűen cs mondd meg neki h ezt fejezze be. AZ én párom is szokott ilyet csinálni, de én csak simán rávágom hogy kussoljál:D aztán röhögünk egy jót és ennyi..
2009. jún. 7. 09:49
2/9 anonim válasza:
hát szerintem ha valaki szeret valakit akkor az nem piszkálódik...elfogadja úgy a másikat ahogy van....szerintem beszélgess el a barátodal,mert különben ennek nem lesz jó vége...
2009. jún. 7. 09:50
3/9 anonim válasza:
Milyen kedves ember... Amúgy szerintem nem kell "visszavágni" mert akkor úgy nem fog leszokni róla, valami olyasmit kéne mondani amire nem tud mit lépni.. egyszóval leoltani :D
2009. jún. 7. 10:17
4/9 anonim válasza:
szerintem nem mindegy, hogy miért mondta. lehet, hogy kicsúszott, vagy olyan, mint apukám: meglát egy foltot a pólómon, aztán hajlamos mindenki előtt megkérdezni, hogy az meg mi?pedig senki nem vette volna észre. vannak ilyen emberek. ebben az esetben nem nagyon lehet mit csinálni..
az is lehet, hogy ő nem tudja, hogy megbántott. bár a reakciód miatt már tudja, de nem hiszem, hogy direkt csinálta..
2009. jún. 7. 11:16
5/9 anonim válasza:
"Miért, azt hiszed, a tiéd talán sima, mint a pipihusi?"
Én biztos valami hasonlót válaszolnék. Azért van egy kis szintkülönbség a narancsbőrös fenék és a rohadó farok között... :S
Meg mondjuk én nem császkálnék bugyiban a pároméknál.
Két helyen mászkálok bugyiban: a saját szobámban, ahova csak annak van bejárása, akinek én szeretném, és a fürdőszobában...
2009. jún. 7. 11:27
6/9 anonim válasza:
a fogára mondta, hogy rohad, nem a farkára
2009. jún. 7. 11:52
7/9 anonim válasza:
upsz, tényleg :D - bocsi, elnéztem...
Így már nincs akkora szintkülönbség, viszont én akkor is azt mondtam volna, amit írtam. :) Vagy valami hasonlót. :)
2009. jún. 7. 11:57
8/9 A kérdező kommentje:
Figyelj az már más téma hogy bugyiba szaladgáltam, megvan az oka is hogy miért de mindegy egyébként nem szokásom... Végülis a párom lát nem egy idegen, szóval nem értem ezt miért kellett szóvá tenni, de azért köszönöm a választ.
2009. jún. 7. 17:14
9/9 A kérdező kommentje:
Ja és nem az egész lakásban fel-alá hanem csak a szobája meg a fürdő között ami egymás mellett van!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!