Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmentem szórakozni a barátnőmmel, de a barátomnak nem tudtam szólni mert nem volt térerő. Amikor haza értem felhívtam és ő morgott hogy miért nem szóltam. Amikor mondtam, hogy én próbáltam ő azt mondta, hogy nem hiszi el. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 15:43
1/10 anonim válasza:
beszéj vele személyesen, és ugy mond
2/10 A kérdező kommentje:
beszéltem vele személyesen is.
De azt mondta,hogy feleslegesen tépem a számat.
2010. ápr. 11. 16:04
3/10 anonim válasza:
nem bizik benned. ha erre te sose adtal okot es nem birod ha korlatoznak, hazugnak neveznek, hazhoz kotnek, feltekenykednek akkor nagyon gondold at hogy vele akarsz-e lenni. hidd el, az ilyenek hosszu tavon egyre rosszabbak lesznek, na nelkule mesz valahova cirkusz van, nyomoz utanad, megnezi a telefonod, barkinek barmit elhisz rolad kiveve neked, barmit is csinalsz.
4/10 A kérdező kommentje:
szeretem őt nagyon.
9 hónapja együtt vagyok vele.
de még csak 13 évesek vagyunk..
2010. ápr. 11. 16:10
5/10 Andrewka válasza:
Buta vagy. SMS, azt megkapja amint van újra térerője. Vagy mondjuk hívtad volna 10 perccel később. Ha csak nem bányász biztos lett volna térereje.
22/f
6/10 A kérdező kommentje:
tudod sms-re aztirta ki a telefonom h nincs hozzáférés...
2010. ápr. 11. 16:42
7/10 anonim válasza:
13 évesen? 9 hónapja? és szórakozni jársz? anyukad mit szol ehhez????
8/10 A kérdező kommentje:
a szórakozás csak 1 élmény fürdővolt a barátokkal(:
anyukámnak nincs kifogása mert kedveli a barátomat:)
2010. ápr. 11. 16:52
9/10 anonim válasza:
Nem bízik benned, ennyi.:) Dobd Te.
10/10 anabella90 válasza:
Ha nincs bizalom, nincs értelme a kapcsolatnak...sajnos ez az egyik legfontosabb alkotó rész
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!