Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmentem szórakozni a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmentem szórakozni a barátnőmmel, de a barátomnak nem tudtam szólni mert nem volt térerő. Amikor haza értem felhívtam és ő morgott hogy miért nem szóltam. Amikor mondtam, hogy én próbáltam ő azt mondta, hogy nem hiszi el. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
beszéj vele személyesen, és ugy mond
2010. ápr. 11. 15:51
 2/10 A kérdező kommentje:

beszéltem vele személyesen is.

De azt mondta,hogy feleslegesen tépem a számat.

2010. ápr. 11. 16:04
 3/10 anonim ***** válasza:
nem bizik benned. ha erre te sose adtal okot es nem birod ha korlatoznak, hazugnak neveznek, hazhoz kotnek, feltekenykednek akkor nagyon gondold at hogy vele akarsz-e lenni. hidd el, az ilyenek hosszu tavon egyre rosszabbak lesznek, na nelkule mesz valahova cirkusz van, nyomoz utanad, megnezi a telefonod, barkinek barmit elhisz rolad kiveve neked, barmit is csinalsz.
2010. ápr. 11. 16:07
 4/10 A kérdező kommentje:

szeretem őt nagyon.

9 hónapja együtt vagyok vele.

de még csak 13 évesek vagyunk..

2010. ápr. 11. 16:10
 5/10 Andrewka ***** válasza:

Buta vagy. SMS, azt megkapja amint van újra térerője. Vagy mondjuk hívtad volna 10 perccel később. Ha csak nem bányász biztos lett volna térereje.

22/f

2010. ápr. 11. 16:35
 6/10 A kérdező kommentje:
tudod sms-re aztirta ki a telefonom h nincs hozzáférés...
2010. ápr. 11. 16:42
 7/10 anonim ***** válasza:
13 évesen? 9 hónapja? és szórakozni jársz? anyukad mit szol ehhez????
2010. ápr. 11. 16:48
 8/10 A kérdező kommentje:

a szórakozás csak 1 élmény fürdővolt a barátokkal(:

anyukámnak nincs kifogása mert kedveli a barátomat:)

2010. ápr. 11. 16:52
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem bízik benned, ennyi.:) Dobd Te.
2010. jún. 20. 22:01
 10/10 anabella90 ***** válasza:
Ha nincs bizalom, nincs értelme a kapcsolatnak...sajnos ez az egyik legfontosabb alkotó rész
2010. jún. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!