Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy a párom szerelmes belém? Szerintetek mik a biztos jelek? (Mondani még nem mondta)

Biztos és mindenkire érvényes jel az nincs.
Mit nem mersz elmondani?Azt hogy Te szerelmes vagy ?

Röviden tömören:
Tedd fel a kérdést magadban, hogy mi lenne, ha nem lenne?!
Válaszokból gondolom lehet következtetni.
Ennek a módszernek egy hátulütője van (tapasztalat):
Én eleinte teljesen bele voltam zúgva volt páromba. Aztán feltette ugyanezt a kérdést, és kis "balhé" után megkérdeztem tőle ugyanezt (honnan tudjam, h tényleg szeretem-e vagy sem?) erre mondta, amit én mondtam.
Végiggondoltam, és rájöttem, hogy szeretem.
Aztán ősszel megint jött egy kis felhő, és amikor megkérdeztem sajátmagam ismét, tudja istók miokból, de rájöttem, hogy az élet ugyanúgy menne tovább, és hogy nem ő az egyetlenem...
Azóta újra járok az előtte lévő exemmel, és azóta semmi probléma, semmi felmerülő kérdés nincs bennem...
Egyszóval: szeretjük egymást. Nincs kérdés. Jel? Minden nap alig várom, hogy hívjon/hívjam. Gyakorlatilag nincs olyan óra (talán perc se) hogy ne gondolnék rá. (mint arra a valakire, aki mellett majd szeretném leélni az életemet)
Testi jel? Csók, Ölelés. (ez utóbbiból kiváltképp lehet érezni az igazat)
Sok sikert! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!