Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szomorú magyar szerelmes számokat tudtok mondani?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 23:00
1/19 anonim válasza:
Children OF Distance- Emlékezz rám
2/19 anonim válasza:
Puskás Peti- Állítsuk meg a világot
3/19 anonim válasza:
Király Linda-Szerelem utolsó vérig
Puskás Peti-Léggömb
4/19 anonim válasza:
csík zenekar- most múlik pontosan
5/19 anonim válasza:
FankaDeli-Ezt most
ez nagyon jó :D♥
6/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=t_H4krj6iVU
de szerintem ne hallgass szomorú zenéket, mert attól csak szomorú, vagy még szomorúbb leszel.
hallgasd inkább ezt :)
7/19 emlya válasza:
Nekem is ez volt az első, ami ezembe jutott, de sok van még ezen kívül, például tőlük is, de van Desperadotól a Szomorú alkalom, vagy az Ég veled.
Kerozin: Bonnie é Kleid.
Máté Péter: Elmegyek,vagy Szomorú vasárnap a címe nem tudom.
Kovácovics Fruzsina: Itt a vége.
Vagy a Romeó és Júliából az Álomból valóság. Ezen sokat sírtam régebben.
8/19 anonim válasza:
a csík szám a most múlik pontosan- a drogról szól
demjén ferenc-legyen ünnep
9/19 anonim válasza:
Hobo Blues Band - Nem hallod, üvöltök!
Deák Bill Gyula - A titkos lány
10/19 anonim válasza:
ehemm, Quimby-Most múlik pontosan (egyébként szerintem arról szól, amiről ez ember akarja, adott esetben akár a drogról is...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!