Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen válogatós pasitéren?
Neten és ismerősi körben próbálok ismerkedni, de már kezdem úgy érezni, hogy velem van a baj, mert azokban akiket megismerek mindig találok valami "súlyosabb" hibát. Eddig társkeresőn csak olyanokba futottam bele, akik vagy lelki roncsok vagy az ország másik felén laktak, ezért jobbnak láttam ha inkább nem bonyolódok bele a dolgokba.
Most megismertem egy srácot aki jó fejnek tűnik, de még érettségije sincs, sőt helyesen írni sem tud, sokszor alig bírom elolvasni a mondanivalóját.
Volt már arra is példa, hogy vonaton és könyvtárban leszólított egy-egy srác, de alacsonyabbak is voltak nálam és egyik sem volt se kívülről se belülről az esetem.
Volt még egy srác baráti körből, de ő meg láncdohányos és amikor mellette ültem szinte marta a cigiszag a torkomat, rám jött a hányinger, ezért őt is esélytelennek látom.
Szerintetek én vagyok nagyon válogatós vagy egyszerűen ennyire szerencsétlen vagyok, hogy csak ilyen "hibás" pasikat ismerek meg?
De, lehet, hogy velem is gond van, épp ezért írtam. :) Egyébként az, aki nem tud helyesen írni pont hogy nagyon jó képű, csak sajnos azt vettem észre, hogy az egyetemen a jó képű srácok nagyon beképzeltek, aki meg kicsit rosszabb az "fura", de igazából olyan szakon vagyok ahol nagyrészt lányok vannak.
A "lelki beteg" sráccal meg nem is volt semmi bajom egészen addig, míg nem jött állandóan azzal, hogy neki mekkora a farka (20 cm, később kiderült, hogy ezt tarja magában az egyedüli olyan dolognak amire büszke lehet) és nem nyavalygott mindig azon, hogy egy normális nőnek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!