Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ismerkedni? 23F 6 hónap magány után önmagamat és társamat keresem ebben a rohanó világban.
6 hónap magány után önmagamat és társamat keresem ebben a rohanó világban. Szkeptikus vagyok, de ki tudja.... ezért inkább csak beszélgetek, beszélgetnék NORMÁLIS nőkkel.
Egy 90-es limitált szériás, jó állapotú összetört szívű kedves férfi ingyen elvihető. Csakis kedves, közvetlen és életvidám NŐknek ajánlva! :)
Na de komolyra fordítva a szót. Röviden tömören magamról: Egy kedves, normális, épelméjű, józan életet élő, egyedülálló srác vagyok. A vendéglátásban dolgozom, jelenleg 2 vendéglátóegység tulajdonosaként.... nem szeretem a sablonos bemutatkozásokat és a hely is kevés, hogy pár mondatban bemutatkozzam, szóval ismerj meg
Azért ne kössünk bele mindenbe, kérem szépen....
Büszke vagyok rá, ennyi az egész...
Én nem belekötöttem, én feltettem egy kérdést, hogy fontos volt-e ezt kiírni.
Nem tehetek róla, hogy olyan ingatag lelkű vagy, hogy belekötésnek veszed. (Ez meg tény volt.) A választ mindenesetre megkaptam, büszke vagy rá, oké.
Szerintem is inkább társkeresőznöd kéne. Itt más a tempó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!