Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Veletek is volt már ilyen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek is volt már ilyen? Tapasztalatotokat írjátok le, meséljétek el!

Figyelt kérdés
...hogy egy fiú átvert,vagy valami hasonló,és azóta nagyon óvatos vagy a fiúkkal szemben...velem is volt ilyen,és azóta nehéz kialakítani kapcsolatot
2009. nov. 2. 20:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
Engem még pasi nem csalt meg! Ebben biztos vok, de nekem voltak már olyan kapcsolataim amikben nem voltam hűséges. Nem mondom h csaljuk meg a barátainkat/bnőinket, de minden megcsalásnak oka van. Vagy a megcsalt személyben, vagy a megcsalóban kell keresni a hibát.
2009. nov. 5. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
hat enis voltam mar igy.....az elso komoly baratom volt es en elmentem masfel honapra kulfoldre dolgozni es ott derult ki hogy az elso honap tan lefekudt egy masik csajjal....nagyon kiakadtam...es azita meg enmis volt parkapcsolatom....egy ev telkt el azota es csak ilyen futokapcsolatok votlak....nem bizok azota senkiben nagyon megbantott es ezt soha nem felejtem el
2009. nov. 5. 18:27
 13/15 anonim ***** válasza:
miután több pasi azért dobott mert vagy nem feküdtem le vele pár nap után vagy csak úgy mert talált jobbat és ezt el is felejtette időben közölni ezek után a mostani párommal kb 3 hónapot kelett várni mire azt mondtam hogy igen, benne megbízom ... de a szálka örökre ott marad bennem. 19L
2009. nov. 5. 18:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát én 11 éves koromban voltam szerelmes egy fiúba 3 évig, meg elvileg ő is belém (igaz csak gyerekszerelem volt). A gyerek alapból rossz természetű mindig is semmibe vette a lányokat(tudom hogy csak 11-13 évesek voltunk de elvileg "jártunk" és mégis mindig más lánnyal láttam), most 17 és most is csak arra való neki valaki h lefektesse. Szóval már akkor rossz élményeim voltak a fiúkkal kapcsolatban. 14 évesen megismertem egy fiút, aki elég hamar belém szeretett. Nem mertem vele összejönni, mert féltem, hogy ő is olyan mint az a másik. Aztán fél év után elkezdtünk járni. Elég sokáig tartott megkapnia a bizalmam. (fél éve jártunk mikor lefeküdtem vele, ezt csak mellékesen) 17 vagyok még mindig együtt vagyunk. Bocsi hogy hosszú lett.

(amúgy még most is sokat gondolok arra a másik fiúra és sokszor bánt a dolog, hogy így viselkedett velem)

2009. nov. 5. 18:38
 15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2009. nov. 5. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!