Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan koptassam le, meg amúgy mindenkit?
Nagyon fos az életem menthetetlen,lelki roncs vagyok/lettem a problémk miatt elég komoly családi lelki terror komoly testi bántalmazások és az ebből adódó további gondok miatt nyomorék vagyok és szánalmas 18 évesen.
Van egy barátom,aki mindent megtesz hogy jó legyen és nem érti meg hogy hagyjon békén elég ebből már nagyon rosszul érzem magam amiatt h segít..pofátlanság ennyit nem tehet értem ... CSÖVES LESZEK!! mert kb. kirúgnak itthonról más hibája miatt,nem tudom befejezni a tanulmányaim..rádásul lelkileg is sz@r a helyzet már jól érezni magam
Hogy koptassam le szerencsétlent? Nem ezt érdemli egy 18 éves jóindulatú kedves srác...
˝Értelmesen nem tudok komunikálni˝
ezt hogy értrd?
Ha beszéd hibás vagy, az nem gond, én is az vagyok. A dadohás sem jelent gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!