Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hogyan irányítsam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan irányítsam?

Figyelt kérdés

Barátnőm most időt kért, de úgy érzem, hogy szakítani akar velem. Azt mondta az a baj, hogy az eddigi pasija irányították őt és ő hozzászokott ehhez, ezt várja el tőlem is. De én nem tudom, hogy hogyan irányíthatnám, mert eddig még nem sok tapasztalatom van ilyen téren. Légyszi, írjatok tanácsokat/ötleteket, hogy ti mit tennétek ilyen esetben?

19/f

2009. nov. 2. 19:45
 1/10 Andrewka ***** válasza:
65%

Légy kicsit határozottabb. Végülis te vagy a férfi a háznál vagy nem?

22/f

2009. nov. 2. 19:48
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Mond meg mit csináljon. Ha te mákos gubát kérsz igenis csinálja meg a mákos gubát, ilyenek.
2009. nov. 2. 19:50
 3/10 anonim ***** válasza:
66%
Legyenek igényeid, sose mond h " nekem mindegy " és mindenre legyen véleményed. De sajnos ilyen a beállítottságod, megjátszani megtudod magad, de nem szerintem felesleges. Szakíts vele.
2009. nov. 2. 19:51
 4/10 anonim válasza:
48%
Szia! Nekem is volt már olyan, hogy kiakartam nyírni magam pasi után, de örülök, hogy nem tettem, mert megismertem a barátomat..:) vagyis.. hány éves a pasi?? nem lehet, hogy csak "arra" kellettél volna neki? és mivel nem történt meg, ezért keresett mást? a másik csaj régebb óta van meg, mint te? a barátnőd ezt honnan veszi? nem lehet, hogy csak féltékeny vagy tetszik neki a srác? ezeken sztem gondolkozz el egy picit.. :) és ha éjszaka nem tudsz aludni, mert rá gondolsz, akkor (tudom, h nehéz..) de gondolj másra! én is azt csináltam, hogy eszembejutott, és nagy nehezen de gondoltam valami szépre aminek KÖZE SINCS HOZZÁ! remélem segítettem, de azért sztem a barátoddal is beszélj. a legjobbakat kívánom! :)
2009. nov. 2. 20:00
 5/10 A kérdező kommentje:

Én próbálok változni, csak nem mindig tudom, hogy ezt hogyan tegyem?:S

Szakítani nem akarok, mert nagyon szeretem őt... így is már többször szétmentünk, de mégis mindig sikerült visszahódítanom. Ő az első barátnőm és úgy érzem, hogy mást nem tudnék így szeretni (próbáltam, nem ment). Mindent meg akarok tenni azért, hogy megtarthassam Őt!!!

2009. nov. 2. 20:01
 6/10 anonim válasza:
o_O.. bocsánat.. nem tudom hogy, de véletlenül ide küldtem :S
2009. nov. 2. 20:01
 7/10 A kérdező kommentje:

20:00-ás

Köszi ezeket a tanácsokat, de szerintem rossz helyre írtál, nem?XDXDXD:P

2009. nov. 2. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
nyersen edd a krinolint, és nyisd foggal a sört.
2009. nov. 2. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Először is vedd át azzal az irányítást, hogy változzon ő, ne kelljen már irányítani, vállaljon felelősséget. Ezzel pont azt kívánod tőle, amit ő tőled. Lehet, hogy ezt el is kell magyaráznod neki... Aztán csak reagál valamit, legfeljebb elmondja az igazat, ha titkolózott. Késleltetni az elkerülhetetlent? Őrizni a feszültséget? Inkább neeee..
2009. nov. 2. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Hali!Nem akarlak elkeseríteni, de ha azt mondja hogy te nem irányítod akkor most ki irányítja hogy ezt tegye?Nem tudom de eddig azt hittem a nők is szeretnek önmaguk lenni, és a 'segíts légyszi!' az nem gond, de a 'mond meg mit csináljak!' az talán az.Inkább az lenne lehet a kérdés hogy ez a fars duma amivel elgondolkodtat téged,valójában mit vagy kit leplez? Szerintem ha tudtok egymással őszinték lenni akkor megtudhatod hol lett a hiba,vagy mi a hiány.Válaszokat talán csak tőle kaphatsz érdemlegest!! De ha mégsem jönne össze a dolog, elárulom hogy még rengeteg csaj van a világon aki örülne neked,és kényeztetne.
2009. nov. 2. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!