Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki a telefonba?

Kedves xy úr!
önnek adóhátraléka van ezért fizesse be kulömben küldjük a Nagy Janit aki kiveri magából a szart is!

Ha nem akar veled beszélni,úgyis le fogja tenni,ha meghallja hogy te vagy az.
Ha így viselkedik valaki,az már úgyis azért teszi,mert szakítani akar.
Szóval nyugodtan írhatod neki,hogy ha nem írsz vissza,akkor felejts el.
Ha esetleg mégse akar szakítani, (amit nem hiszek) akkor úgyis vissza fog írni,és bocsánatot fog kérni.

Úristen mit vársz egy ilyen embertől ezek után?
Egyértelmű,hogy kihasznál!
Ne várd meg amíg ő dob!

Erre a fazonra ne várj. Kénye-kedve szerint húzza elő a nőket a kis skatulyáiból.. Igen, köztük téged is. Vagy tényleg szerette azt a barátnőjét és most próbálja magát ezerrel kiélni, vagy dühös rá és a miatt próbálja magát kiélni.. Sorry, ez van. Te csak egy vagy a sok közül. Ha egy barátomról is megtudtam volna, hogy más csajokkal kavar, már rég repült volna. Ha szeretem, ha nem, de ő akkor is döntött, hogy csak én nem vagyok neki elég, ezek után minek maradnék vele?
De a döntés rajtad áll persze.. Ha meg felhívod, én megkérdezném a helyedben, hogy mégis miért kerül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!