Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondjak neki a telefonba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki a telefonba?

Figyelt kérdés
a barátom lehet, hogy szó nélkül szakítani akar, már 3. napja nem beszéltünk, nem veszi fel a telefont, nem ír vissza SMS-re, de ez még semmi... hát pedig tudnom kell, hogy most mi van, szóval rejtett számon felhívom, de mit mondjak neki, hogy ne rakja le a telefont? nem akarok vele összeveszni, de tudnom kell, hogy most mi van.
2009. nov. 2. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
24%

Kedves xy úr!

önnek adóhátraléka van ezért fizesse be kulömben küldjük a Nagy Janit aki kiveri magából a szart is!

2009. nov. 2. 19:12
 2/13 anonim válasza:
24%
Ne fürgyéé LE!
2009. nov. 2. 19:12
 3/13 A kérdező kommentje:
komoly válaszokat kérek! te örülnél neki, ha azt sem tudod hányadán állsz a barátoddal/barátnőddel?
2009. nov. 2. 19:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akar veled beszélni,úgyis le fogja tenni,ha meghallja hogy te vagy az.

Ha így viselkedik valaki,az már úgyis azért teszi,mert szakítani akar.

Szóval nyugodtan írhatod neki,hogy ha nem írsz vissza,akkor felejts el.

Ha esetleg mégse akar szakítani, (amit nem hiszek) akkor úgyis vissza fog írni,és bocsánatot fog kérni.

2009. nov. 2. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt valami előzménye a dolgoknak? Mert nekem ez így gyanús...
2009. nov. 2. 19:15
 6/13 A kérdező kommentje:
amikor utoljára beszéltünk MSN-en, minden rendben volt... igaz, 5 hete nem találkoztunk, úgy volt, most igen, de nem szólt semmit, pedig azt mondta jelez, más lányokkal kavar MSN-en, de 1 másik csajtól szünetet kért, mert h el kell felejtenie vkit... na de hogyha szakítani akar, azt nem kellene megbeszélnie velem? muszáj megbeszélni vele, hogy legalább tudjam mi van!
2009. nov. 2. 19:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Úristen mit vársz egy ilyen embertől ezek után?

Egyértelmű,hogy kihasznál!

Ne várd meg amíg ő dob!

2009. nov. 2. 19:22
 8/13 A kérdező kommentje:
a másik csaj szerint egy 2 éves kapcsolatát akarja elfelejteni... de az a baj, h nagyon szeretem ezek ellenére is! :(
2009. nov. 2. 19:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
ha öt hete nem találkoztatok lehet nem is a barátod, msn kapcsolat nem kapcsolat
2009. nov. 2. 19:30
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Erre a fazonra ne várj. Kénye-kedve szerint húzza elő a nőket a kis skatulyáiból.. Igen, köztük téged is. Vagy tényleg szerette azt a barátnőjét és most próbálja magát ezerrel kiélni, vagy dühös rá és a miatt próbálja magát kiélni.. Sorry, ez van. Te csak egy vagy a sok közül. Ha egy barátomról is megtudtam volna, hogy más csajokkal kavar, már rég repült volna. Ha szeretem, ha nem, de ő akkor is döntött, hogy csak én nem vagyok neki elég, ezek után minek maradnék vele?

De a döntés rajtad áll persze.. Ha meg felhívod, én megkérdezném a helyedben, hogy mégis miért kerül..

2009. nov. 2. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!