Ha ismeretlen szám hív mit mondjak a telefonba, amikor felveszek?
Tessék, X Y vagyok.
Igen, itt X Y. Vagy mit?:D 18 éves lány vagyok.
Egyik ismerösöm egyszer amikor hívták, beleszólt h te ki a f.asz vagy, aztán kiderült h a haverja anyja volt. :D
Tehát, ilyet ne. Amúgy 'halló' vagy amit a többiek írtak. Egyébként én nem szoktam felvenni ha ismeretlen hív.
"halló, tessék"
am sok ismerősöm van, aki az utolsó kommentelő elvei alapján él "én nem veszem fel, ha ismeretlen hív"
mindig elmagyarázom ilyenkor, h ez miért nagyon buta felfogás...
ne adja az Isten, de bármikor előfordulhat, hogy egy rokonod vagy barátod van bajban, esetleg baleset érte.. de a saját telója lemerült, vagy elhagyta, stb.. és akitől sikerült szereznie telót, az nem közölte Vele, h a szám nem fog megjelenni a hívott fél kijelzőjén
tehát ezzel azt akarom mondani, h inkább fogadjatok minden hívást. hiszen, ha kiderül, h csak félrenyomtak, vagy rád akarnak erőltetni utazást, terméket, stb.. 2 mp-be se telik, h kinyomd.. de ha segíthettél volna vkin, aki csak Rád számított, akkor lehet, h egész életedben gyötörni fog a lelkiismeret, h miért nem vettem fel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!