Ha ismeretlen szám hív mit mondjak a telefonba, amikor felveszek?
Tessék, X Y vagyok.
Igen, itt X Y. Vagy mit?:D 18 éves lány vagyok.
Halló, tesséket mondok. Nevet nem, mert amúgy is ő kell bemutatkozzon. Ha nem mutatkozik be, leteszem a kagylót.
Biztonságos, mert
- nem mondok nevet, miért informáljam a betörni próbálkozót, vagy telefonon valamit eladni akarót.
- hivatal, intézmény úgyis azzal keddi, hogy bemutatkozik, barátot, családtagot ismerem a hangjáról.
- hozzájárulok a népneveléshez. Buta paraszt gondolkodjon, hogy vajon miért teszik le neki a kagylót...
Jó napot kívánok!
Ön a Kis autó kereskedést hívta, amennyiben még nincs autója semmi gond, ha van akkor már nincs és ha nem fizet kp-ba az autó kétszeresét addig nem fogja visszakapni! De az adatai a számítógépben vannak így tudjuk hány forint volt az autó. Szóval hozza és perkálja a pénzt! :) Visszhall!
Te vagy az E.T.?
Azt mondtad hamarabb hazatelefonálsz, mi történt. Csak nem elraboltak az idegen emberek???
felveszem és nem felveszek !!!!
hallo xv vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!