Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék ez ellen tenni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék ez ellen tenni? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Van egy nagy hibám,ha nagyon tetszik egy lányt,nagyon sokra képes vagyok hogy megismerjem,és rengeteg időt és energiát vagyok képes belefektetni.Lehet hogy ez csak az önbizalomhiányzom miatt van,de állatába azt a lányt aki tetszik mindig szebbnek találom mint én magamat,vagy csak egyszerűen magasra helyezem a a mércét.de végül is valahogy mindig sikerül elérnem hogy..belémszeressen..mert a belsőmet viszont büszke vagyok,úgy érzem,bocsi ha nagyképűnek hangzik.hogy humoros,kedves,figyelmes..és hihetetlenül tudok szeretni..nagyon szeretem amikor egy lánynak kiönthetem a lelkem és megoszthatom a legfantasztikusabb érzéseim vele.

tehát a lány szemében "megszépülök" és akkor így összejövünk..és ekkor egy furcsa dolgok megy végbe bennem..elveszítem az érdeklődésemet a lány iránt..és mindig jön az hogy most kötelezettségeim vannak,nem élhetek teljesen szabad életet,jobban kell vigyáznom hogy mit mondok,tehát kicsit olyan mintha a szerelem teherré válna..és nagyon sokszor jártam már így..és most ittvagyok egy fantasztikus kapcsolat kapujába.tavaly szeptember óta ismerem a lányt..és nagyon sokszor volt hogy iskola időben hajnali 2ig beszélgettünk..sose szerettem még így egy lányt..és nagyon félek hogy megint ez fog történni velem..bocsi ha kicsit hosszúra sikeredett..szerintetek most mitévő legyek?

2009. nov. 2. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:

mond meg a csajnak mit érzel

mert ha nem teszed mindig ott lesz a sarokban, hogy mit érzel

2009. nov. 2. 18:47
 2/4 A kérdező kommentje:

tudja..már nagyon régóta..csak féltünk belekezdni..ő aztmondta hogy nagyon fél hogy elveszít és hogy velem szeretné leélni az életem,tudom ez hihetettlennek hangzik 16évesen..de tudom hogy őszinte velem.

akkor nem volt érthető..szóval most járunk:)

egy hete volt az első csók és most már kezd előjönni az ami mindig tökreteszi a kapcsolatot hogy amikor márelérkeztem hozzá nemtudom értékelni..

2009. nov. 2. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát figyelj. Mindenképp bele kell vágnotos és ha tényleg ő a nagy ő mindenképp vele leszel/maradsz.
2009. nov. 2. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi.valaki aki hasonló problémával küszködik vagy csak egyszerűen van jó ötlete hogy ez mi miatt alakulhatott ki bennem és hogy lehetne megoldani
2009. nov. 2. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!