Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítana ez nektek valamit, vagy nem érdekelne?
Barátnőm az előző pasijával 4 évig volt együtt, de az utolsó másfél évben mást szeretett, csak nem mert kilépni a kapcsolatából.
Mikor vége lett, egyből felajánlkozott a másik srácnak, de neki meg akkor már volt barátnője, így nem jöttek össze.
ezek után jöttem én a képbe, most másfél éve vagyunk együtt.
ezeket a dolgokat tagadja, de én biztosra tudom. Hogy honnan, mindegy, ne ez legyen a kérdés.
Jelentene ez neked valamit, bizalomvesztés, ilyesmi?
A kapcsolatunk elején volt pár hazugság, mert akkor meg ugye barátnőmnek voltam már én, de a másik srácnak meg pont nem volt már barátnője. A hazugság abban merül ki, hogy beszéltek egymással a hátam mögött, barátnőm döntésképtelen volt, de végülis engem választott. Csak neten beszélgettek, illetve telefonon.
Mert azért az ember múlt béli cselekedeteiből szerintem lehet következtetni a jellemére, illetve arra, hogy milyen ember, mit lehet elvárni tőle.
Ez olyan, hogy nem szívesen kezdesz komoly kapcsolatba olyannal, akin végigment a fél város.
Én megértelek, ez bennem is felvetne bizonyos kérdéseket, mint pl nem e én voltam a bizonytalan ló helyett a biztos szamár.
Persze, pálcát semmiképpen sem törnék, de elgondolkodtatna. Ha tagadja, nem hagynám rá, hanem beszéltetném - pontosabban beszéltettem volna még akkor, most már eléggé elévült a dolog. Az viszont érdekelne továbbra is, hogy miért tagad még mindig. Lehet, hogy önmagának is tagad, mert nem tud szembenézni azzal, hogy ilyen határozatlan volt.
Egyébként ha minden ok a kapcsolattal, akkor feleslegesek ezek a kérdések.
A csaj félrelépett az előző kapcsolataiban? Nem.
Megcsalt téged a kapcsolat elején? Nem.
Voltak kétségei? Voltak.
Megvitatta, megfontolta a problémáit elég alaposan? Úgy tűnik, igen.
Mindemellett Téged választott? Igen?
Akkor? Miért nem örülsz inkább?
A megcsalás attól függ, hogy nézzük.
Vannak olyan üzenetek, melyben az előző kapcsolatában még arról írt, hogy másfél évig minden nap rá gondolt, meg hogy őt szerette igazából, szóval ez már érzelmi megcsalás, ráadásul másfél éven át.
Szintén üzenetekből derült ki, hogy a mi kapcsolatunk elején még azt a másikat szerette, én csak amolyan mellékvágányként indultam.
Sokszor próbáltam vele ezekről beszélgetni a mai napig is, a válasz vagy bőgés vagy nem tud rá választ adni. Pedig értelmetlen tagadni, tudja hogy tudom. Valószínűleg ez amolyan védekezés a részéről, meg félelem, hogy elhagynám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!