Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez érdekelne nagyon hogy miért vagyok mindig második? . Valaki mondja el a véleményét légyszíves hogy miért vagy tapasztalatot.
nos lehetett volna több barátnöm is az elsőnél az volt hogy,barátkoztunk tök jó lett a kapcsolat állandóan ölelkeztünk vagyis ö lógott rajtam aztán (volt pasija,és én tudtam is ) elhívott keringőre és a pasiját nem is ...tök vicces volt...aztán történt egy két dolog amit most nem fejtenék ki.De véget vettetem ennek a "barátságnak"
a 2 nál az volt hogy elhívtam moziba (2 x véletlen össze futottunk és állandóan írkált hogy ez jelent valamit) mondta hogy az összebújós/romantikus filmeket szereti aztán ugye mondtam hogy elmehetnénk moziba és utána meg lese szart kb...kérdeztem hogy szerelmes e valakibe aztmondta igen kb 2 éve egy srácba (aki tudom hogy kicsoda de nem is értem mért szereti)állandóan bunkó vele a srác meg mitudom én...3,nál meg az volt hogy haveromal szakított a csaj aztán mindenhova elhívott elvileg össze akart velem jönni de én leszartam haverom miatt 1héttel késöbb újra össze jöttek..szóval lehet én vagyok a hülye...de nem értem vélemény?elöre is köszi a válaszokat!
az a gond, hogy kedves, barátkozó fiúként bánsz velük
ők nem a legjobb barátjukkal akarnak járni, hanem egy pasival
ne is barátkozz így mint az elsőnél ahogy írtad, hogy volt barátja de te mégis ott voltál
ebből a helyzetből sehogysem tudtál volna jól kijönni, mert vagy egy lelki szemetesláda leszel mellette (mint ahogy meg is történt) vagy pedig otthagyja a csávót miattad, de akkor meg te leszel a szemét, hogy foglalt csajra nyomulsz
ne barátkozz lányokkal, nem azért vannak, amelyik tetszik azzal meg főleg ne
Hogy kell nem barátkozni a lányokkal?
Hanem..úgy bánni velük hogy a pasiuk akarok lenni? :D
/Helyes írást nem nézni :c /
hát ha már ezt is külön le kell írjam...
nem kell futni utánuk, mint egy pincsikutya
ha szar kedvük van nem kell ott vigasztalgatni, majd megteszi a barátnője
már az első perctől kezdve éreztetned kell vele, hogy te nem a meleg barát kategóriába tartozol
nőként kezeld és ne haverként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!