Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan feleség aki nem csalta meg párját?
Persze, hogy létezik, mint ahogy olyan férj is létezik, aki nem csalja meg a feleségét, pedig hány nő mondaná erre, hogy "persze, a mesében".
Ez embertől függ és kapcsolattól.
Hogy egy hosszú, sok évtizedes kapcsolatban előfordulnak-e megingások, hát lehet. De nem feltétlenül vezetnek megcsaláshoz.
Én a volt barátomat pl. megcsaltam, beismerem, mint ahogy akkor is beismertem neki rögtön másnap, igaz ő is flörtölgetett százfelé. Ez egy ilyen kapcsolat volt, de igazából nem erre vágytam. A férjemet viszont nem csaltam meg és nem is szándékozom, pedig volt rá alkalom nem egy, voltak kitartó udvarlóim, nem is rossz pasik, de nem tettem meg, nem is szerettem volna.
Tehát nem minden kapcsolatban csalják egymást az emberek orrba-szájba.
a 3-as vagyok.
Most miért? Ez egy névtelen oldal. És amikor arról volt szó, az egyik régebbi pasimat igen, megcsaltam és le is írtam, ha olyan volt a kérdés, és szükség volt rá. Még a férjem is tud róla.
De nem csaltam meg a férjem mert miért tenném? Szeretem. Törődik velem, érzem a szerelmét, a szeretetét, jó az ágyban, csinálunk közös programokat, nagyon jó volt mindig is a kapcsolatunk, ez nem változott, már majdnem 3és fél éve. Ha ez mind megvan akkor mi a büdös fenéért csalnám meg?
És igen , részeg is voltam, de akkor sem másztam rá senki másra, inkább negyedóránként szerelmet vallottam neki. (ezt mesélte):)
Szóval a részegség, az elcsábítottak, és a megesik nagyon sz.r kifogás:)
"Ha ez mind megvan akkor mi a büdös fenéért csalnám meg?"
Most semmiért. Friss a kapcsolatotok viszonylag, az igazi erőpróbák majd később jönnek, amikor már túl lesztek 10-15 közös éven.Persze az is lehet, hogy nem így lesz és minden rendben alakul majd akkor is, ezt majd az idő megmondja.
24-es, nem kell magyarázkodnod, aki nem akarja, úgysem érti, én meg tudom, miről beszélsz, gondolom, ezzel nem vagyok egyedül. Pedig nekem már nem is annyira friss a kapcsolatom a férjemmel. :)
23. voltam.
amellett volt igazi erőpróba, de túléltük, és a kapcsolatunk , az egymás iránti szerelmünk mindig töretlen maradt.
vagy van aki szerint az nem erőpróba, hogy kiderült, nem lehet gyerekünk? mert szerintem az....
27-es, háááááát... megmondom őszintén nem igazán kérdeztem itt rá mások elméletére ezzel kapcsolatban, mert én sok év tapasztalatából beszélek, de ha akarod, természetesen leírhatod, amit gondolsz. :D
Egyébként nem mondom, hogy nem történhet meg egy-egy botlás egy több tizenéves kapcsolatban (amit azt hiszem már írtam is), de nem feltétlenül... és ja... nem feltétlenül csak a feleséggel történhet meg.
Emberek vagyunk, hibázhatunk. De ez nem jelenti azt, hogy biztosan meg is történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!