Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan feleség aki nem csalta meg párját?
Figyelt kérdés
pl:munkahelyi hütlenség van ilyen?2013. szept. 6. 01:31
11/35 anonim válasza:
Jelen!
Pedig voltam már jópár céges ivászaton, de be sem rúgtam, nem feküdtem össze senkivel.
Nagyon "megérte" hűséges és odaadó feleségnek lenni, mert a volt férjem lépett félre.
12/35 anonim válasza:
Miért csalnám meg?Ha már nem szeretném akkor inkább elválnék tőle mintsem meg csaljam.
14/35 anonim válasza:
Még ennyi álszent hülye p.csát 1 rakáson!!! Szerinted bevallanák itt neked ha félre léptek volna? Ilyenkor ők a legszentebb feleségek!!
15/35 anonim válasza:
Hát mivel ez egy anonim oldal, így nem derül ki, hogy XY a neve, miért ne vallaná?
És igen, biztosan van, aki csalja, de ettől én még ismerek olyat is, aki nem.
Egyébként elítélem azt, aki csalja, az olyan váljon el, aztán kefélhet szabadon...
16/35 anonim válasza:
Ó, hogy kapnátok be. Ennyi logikai vagy humorérzéketek sincs!?
17/35 anonim válasza:
Minden zárnak meg van a nyitási módja -kulcsa.
Létezik ilyen feleség, de ez csak a sorson mullik. Ha nem hozza ösdze az élet egy olyan férfivel aki jobb nálad akkor és kitartóan udvarol neki, akkor nem csal meg.
19/35 anonim válasza:
A válaszokból is leszűrhető és a személyes tapasztalatom is az, hogy a nők teljesen máshogy gondolkodnak, éreznek, mint a férfiak. A nőknek, ahhoz, hogy összefeküdjenek valakivel az esetek túlnyomó többségében érzelmek kellenek, ami egy jó kapcsolat mellett mással nem alakul ki, míg a férfiak tök gátlástalanul a helyzet súlyának felfogása nélkül fekszenek össze bárkivel, akivel lehet érzelmek nélkül. És ez nem zárja ki azt, hogy szeretik a párjukat. Tehát szerintem a kérdés általánosítás és egyáltalán nem jellemző...
20/35 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, a válaszok során hol van a "sooook álszent nő"?? 1-2-t olvastam, a többiben meg pasik hőbörögnek vagy próbálnak szánalmasan humorizálni. Szerintem ezt az oldalt hajnali fél 2-kor és péntek reggel igazán kevés háziasszony olvasgatja. Akinek van egy kis esze, nem von le belőle mélyremenő következtetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!