Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha a barátnőtök teherbe esne, akkor abortusz után vele maradnátok, vagy elhagynátok, azért, mert képtelenek voltatok megóvni a nem kívánt gyermektől?
Ez így felötlött bennem. Nem akarok szép regényeket arról mennyire szeretitek a kedveseteket és mennyire hűségesek vagytok. Csak választ, hogy igen vagy sem. És hogy miért.
És kérlek írjátok le a korotokat is.
Nagyon szépen köszönöm előre is minden férfi válaszát ebben a komoly témában!
nem akarnám, hogy elvetesse. együtt nevelnénk.
ha ő valamiért mindenképp el akarná, vele maradnék az abortusz után, habár én is azt gondolom, hogy egy ilyen törés sok esetbe aláássa a kapcsolatot.
Szia
lány vagyok remélem nem gond ha hozzászólok,20 éves vagyok és sajnos becsúszott a baba,nem tartottuk meg (azóta lelkileg nagyon rosszúl vagyok,mindig csak sirok) de viszont a párom mindvégig mellettem volt,mikor végezték a műtétet utána a párom sokkal jobban odafigyelt rám,szinte nem csinálhattam itthon semmit mert még a széltől is féltett evvel csak azt szerettem volna mondani hogy egy IGAZI férfi nem hadja el a barátnőjét ez miatt és minden tiszteletem azoknak a férfiaknak akik ide kommentáltak és nem hagynák el a párjukat!
Szerintem az abortusz egy potenciális emberi élet kioltása, hozzávéve, hogy ebben az esetben az én gyerekemről lenne szó, ha a barátnőm mégis a terhességmegszakítás mellett döntene azonnal elhagynám.
Természetesen a fordítottja is igaz, ha megtartaná mindenben de mindenben feltétel nélkül támogatnám és számíthatna rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!