Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki? 15/L
A párom 17 éves (3 hónapja vagyunk együtt,de nagyon gyorsan halad a kapcsolatunk).Már korábban is éreztem,hogy nem "küzd" értem.Azt hiszem normális,ha egy lány igényli,hogy a pasija törődjön vele.Ez annyiból áll,hogy nekem kell átölelni,megpuszilni.Mikor társaságban vagyunk meg még annyira sem közeledik,mikor kettesben maradunk akkor meg...elkapja a hév.
Olyan suliba járok,aholrengeteg a pasi és olyan is van,aki mindazt meg tudná nekem adni,amit a párom nem.De szeretem őt,csak most haragszom rá.Hogyan mondjam el ezt neki,hogy ne "hagyjon"?Hogy tudnám rávenni,hogy küzdjön?
Ha szereted, ne tedd lapátra. Lehet, hogy egyszerűen társaságban szégyenlős, vagy nem akar feltűnősködni.
Valamikor ez normális volt, ma sokan szabadabban élnek. Ha szereted, szeresd úgy ahogy van. Ha úgy gondolod, hogy más is megtudná adni, akkor neked nem rá van szükséged, hanem csak egy látszat kapcsolatra, amit tényleg bárki meg tus adni. Szerintem Te küzdj, és nem vele, hanem magaddal, hogy úgy tudjad szeretni, ahogy Ő van.
A fiatal korod miatt Nagyobb a hév benned, azt kell kordában tartanod. Lehet, hogy a srác jobban szeret , mind Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!