Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? 15/L

Figyelt kérdés

A párom 17 éves (3 hónapja vagyunk együtt,de nagyon gyorsan halad a kapcsolatunk).Már korábban is éreztem,hogy nem "küzd" értem.Azt hiszem normális,ha egy lány igényli,hogy a pasija törődjön vele.Ez annyiból áll,hogy nekem kell átölelni,megpuszilni.Mikor társaságban vagyunk meg még annyira sem közeledik,mikor kettesben maradunk akkor meg...elkapja a hév.

Olyan suliba járok,aholrengeteg a pasi és olyan is van,aki mindazt meg tudná nekem adni,amit a párom nem.De szeretem őt,csak most haragszom rá.Hogyan mondjam el ezt neki,hogy ne "hagyjon"?Hogy tudnám rávenni,hogy küzdjön?

2013. szept. 5. 06:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki őszintén! De fogadd el, hogy ezek szerint ő nem az a bujós típus. Ami nem jelenti azt, hogy kevésbé szeret.
2013. szept. 5. 06:40
 2/8 anonim ***** válasza:
hát ezt igy mond el neki. és történik ami történik. ha neked ez nem jó akkor mond el neki és vagy változik vagy nem de akkor tudod hogy neked is menyit ér ö.
2013. szept. 5. 07:31
 3/8 viktor123456 ***** válasza:
Nem fog változni. Lapát. :-)
2013. szept. 5. 07:47
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha szereted, ne tedd lapátra. Lehet, hogy egyszerűen társaságban szégyenlős, vagy nem akar feltűnősködni.

Valamikor ez normális volt, ma sokan szabadabban élnek. Ha szereted, szeresd úgy ahogy van. Ha úgy gondolod, hogy más is megtudná adni, akkor neked nem rá van szükséged, hanem csak egy látszat kapcsolatra, amit tényleg bárki meg tus adni. Szerintem Te küzdj, és nem vele, hanem magaddal, hogy úgy tudjad szeretni, ahogy Ő van.

A fiatal korod miatt Nagyobb a hév benned, azt kell kordában tartanod. Lehet, hogy a srác jobban szeret , mind Te?

2013. szept. 5. 08:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Mindig a rossz pasikat valasztjatok es akkor hisztiztek hogy nem szeret meg nem torodik veletek.mielott belemesz egy kapcsolatba ismerd meg es akkor mar kiderul.
2013. szept. 5. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont!
2013. szept. 5. 09:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Érdekes, nálam meg pont az van, hogy én kezdem az ölelést, puszit, csókot és nekem meg ebből van már elegem, jó lenne olyan lányt találni végre, aki tud is szeretni és nem csak elvárja, hogy szeressék...
2013. szept. 5. 22:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Az elottem szoloval egyetertek!
2013. szept. 6. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!