Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a fenét csináljak, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a fenét csináljak, ha a kutyának sem kellek? 25/L

Figyelt kérdés
Egy éve nincs senkim és már nagyon rosszul érzem magam emiatt. A szakítást nehezen tudtam feldolgozni, majdnem orvosi segítség kellett. Járok szórakozni, van 1-2 barátnőm, de kerek egy éve úgy érzem magam mint egy selejt. Mások szépnek mondanak, és nem értik miért állok így. Nem vagyok egy nagyszájú, kezdeményezős, pasifaló típus, inkább monogám és visszahúzódó embernek tartom magam. Egy nyamvadt kis faluban élek, nincs sok lehetőségem. Szülőkkel élek. Elköltözni nem akarok, azért, mert nem akarok albérletet fizetni, gyűjtök a jövőmre. De most már akkor örökre így maradok? Nincs kedvem élni.
2013. szept. 4. 20:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Átérzem a helyzetedet, de azt hiszem, túlzottan ragaszkodtál a volt barátodhoz, túlságosan is köré építetted az életedet, és amikor szakítottatok, úgy érezted, hogy egy biztos pontot vesztettél el az életedből. Nem vagy selejt, nem érsz kevesebbet másoknál, és szerintem nem kell elköltöznöd, ha nem akarsz. Amúgy meg ha esetleg pszichológusra van szükséged, akkor ne szégyelld, alkalomadtán sokat segíthet.
2013. szept. 4. 20:56
 12/32 A kérdező kommentje:
Szerintem minden normális fiatal tesz félre a fizetéséből, vagy legalábbis aki még megteheti. Miért baj ez? Élősködjek majd egy pasin? Én igenis szeretnék letenni valamit az asztalra. :)
2013. szept. 4. 20:57
 13/32 anonim ***** válasza:
Még kutyánál is próbálkoztál?:O
2013. szept. 4. 20:59
 14/32 anonim ***** válasza:

Pedig ha már van annyi félretett pénzed már, és lenne egy értelmes munkád valamelyik nagyobb városba, akkor el kellene költöznöd szerintem.

Remélem amint elvégzem az msc-t el tudok itthonról költözni, már unom, hogy szinte pénz nélkül tengődök...(már sulit se akartam, mentem volna világgá, de a szakmámhoz kell a mesterképzés).

Még 25 éves vagy. Szinte most kezdődik az igazi életed szerintem. Ne hagyd, hogy ez így maradjon, de ha nem teszel a változásért semmit, akkor így marad.

2013. szept. 4. 21:00
 15/32 Lamakid333 ***** válasza:
A legtöbb amit tanácsolhatnék az az, hogy kezdj el az internetes ismerkedni, ott még meg is találhatod életed szerelmét. Amúgy meg a legtöbb pasi akinek nagyon is szimpatikusak lehetnének a belső tulajdonságaid, azokat nem egy kis faluban fogod megtalálni, hanem a nagyvárosokban, ahol elegük van már a pasiknak a sok beképzelt kis r*bancból, és hosszú távú stabil kapcsolatra vágynak.
2013. szept. 4. 21:02
 16/32 anonim ***** válasza:
Letenni valamit az asztalra? Mondjuk kezd az önálló élettel. Ahogy a nők is szívesebben választanak olyan párt, aki felnőtt, önálló életet él,szülőktől külön, na ugyanígy a férfiak is. Nem ártana életmódot váltani, nagyobb eséllyel találnál szerelmet is.
2013. szept. 4. 21:04
 17/32 anonim ***** válasza:

Nem fogsz így maradni szerintem. Én 27 F vagyok, és nekem sincs senkim, bár nem is tettem sokat azért, hogy legyen.

Előbb utóbb valaki fel fog rád figyelni.

2013. szept. 4. 21:07
 18/32 anonim ***** válasza:
Nekem is valami hasonló a helyzet, nagyon nehéz párt szerezni manapság. Én mondjuk nem is bírom ezeket a mai csajokat, cigiznek, piálnak, buliznak, agyatlan a legtöbb már ne haragudjatok, de ezt tapasztalom. Aki meg szimpi és bejön az meg már foglalt.
2013. szept. 4. 21:07
 19/32 anonim ***** válasza:
En 25 éves pasi vagyok.Faluban lakom.Semmi csaj.En is kuporgatom a pénzt....De én nem szidom a szülőfalumat mint te!!!
2013. szept. 4. 21:10
 20/32 anonim ***** válasza:
Ezalatt az 1 év alatt hány pasit utasítottál vissza? Meg tudod egyáltalán számolni?
2013. szept. 4. 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!