Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasihoz ennyire vonzódni?
Márciusban az egyetemen összeismerkedtem egy sráccal. Olyan kisugárzása van, hihetetlen. Rámmosolyog és nedves leszek. Ő többet akart, mint barátság, szóval megmondtam neki, hogy hagyjuk egymást, mivel nekem barátom van és szeretem. Történt köztünk pár dolog (puszi, ölelés, de semmi megcsalás) Aztán amíg vége nem lett az egyetemnek elég sokszor láttam és nem tudtam kiverni a fejemből. Nyáron jó volt, alig jutott eszembe.
De ma megint láttam, és nem értem. pedig nem történt semmi, elment mellettem és rámköszönt. Csak rá tudok gondolni. K*rvára vonzódom hozzá, szívem szerint letámadnám.
Három éve vagyok együtt a barátommal, szerelmes vagyok belé. Ehhez a pasihoz csak vonzódom, alig ismerem. De az a vonzódás, komolyan nem volt még velem ilyen. Barátomon kívül nem vonzódtam így senkihez.. Volt már valakivel hasonló??
Sok fiú barátom van egyébként, fiúkkal mindig jobban kijöttem, egyik sincs rám ilyen hatással, pedig sokan bepróbálkoztak már..
Nem lesz köztünk semmi, nem fogom tönkretenni a jól működő kapcsolatomat egy kalandért, csak nem értem, hogy lehet valakihez ennyire vonzódni. Mitől van ez?
9 Mit nem éltem át?:xDDD
Te nem tudod és lila gőződ nincs arról mi is a nagybetűs szerelem.
:D
akkor világosíts már fel lég oly kedves, mi is az a nagy betűs szerelem? tudatlan kislány vagyok
Ha úgy írtam volna ki a kérdést, hogy vonzódom egy pasihoz testileg, ezért szakítok a barátommal, mit gondoltok? egyből mindenki jött volna azzal, hogy egy büdös r*banc vagyok.
Gondolkodjatok már racionálisan. Én ehhez a pasihoz csak külsőleg, testileg vonzódom. Nem érzek iránta mást csak testi vágyat, ergo dugnék vele egyet. Nektek meg ebből az jön le, hogy én nem vagyok szerelmes a barátomba :D Nem zavar, hogy feltételes módban van az egész? dugNÉK.. soha nem tennék ilyet, lett volna alkalmam megcsalni a barátomat, rég megdugathattam volna magam, ha annyira nem lennék szerelmes már rég összeszűrtem volna a levet ezzel a pasival, nem rajta múlt a dolog. DE, nem tettem semmit,l sőt azt mondtam neki, hagyjuk egymást békén.
A kérdésem az volt, hogy lehet egy pasihoz ennyire vonzódni, és nem az, hogy szerelmes vagyok-e a barátomba. Sokan még mindig nem tudnak szöveget értelmezni.
Még mindig hatos...
A te szövegértéseddel van a probléma.
Itt többen azt írták, HA szerelmes vagy, feltételes módban sem dugsz mással.
Tudod, ez volt az a rész, hogy "nem is nézel rá".
Csak, hogy megvédjem a többség szövegértését. Tudod, ha valaki a forgalommal szemben megy, azt hiszi, hogy mindenki más a hülye.
Én nem tartalak téged semmilyennek, se könnyűvérűnek, se semminek, nem is ismerlek, meg semmi, nehéz is lenne téged "felcímkézni".
Itt csak arra próbálták felhívni a figyelmed, hogy lehet, hogy az egész annak a jele, hogy a kapcsolatod nem olyan biztos, amilyennek tartod most.
De ezt csak az idő dönti majd el, te úgyse fogod ezt most nekünk elhinni.
Így a kérdésedre válaszoltunk, de te nem fogadtad el. Nyugodtan keresd meg azt a másik férfit, és tedd próbára a kapcsolatod, ha annyira biztos vagy abban, hogy szerelmes vagy. Beszélgess vele, és állj neki ellen. Ha meg ezt nem akarod, ne keresd fel. De itt már neked ennél többet senki nem tud segíteni.
Ennyi.
Kedves Kérdező!
Értem, miről beszélsz. Nekem is van egy párom, évek óta vagyunk már egy pár, komoly a kapcsolat, együtt tervezzük az egész életünket, és együtt akarjuk leélni az életünket családként, gyerekeket akarunk.
Ennek ellenére velem is ugyanez van majdnem, mint veled. Egy kollégát látok hasonlóan, mint te. Én taszítom még a gondolatát is neki, nem akarok semmilyen érzésekbe bonyolódni, de nagyon rosszul érzem magam miatta, hogy olyan erősen vonzódok valaki máshoz is. Magam sem értem ezt. Már-már bűnösnek érzem magam emiatt.
Szerintem ez azért van, mert a párom messzebb lakik tőlem, nem találkozunk olyan gyakran, a kolléga viszont minden nap ott van.
Tudtam, hogy lesz olyan idő, amikor más is tetszeni fog, és előre elhatároztam, hogy tűzön vízen át hűséges maradok a páromhoz, de nagyon megvisel most ez az érzés, a másik férfi iránti vonzódás.
Szerintem ez csak kémia, de értem, amit a szerelemről mondasz, amit te is a párod iránt érzel, ami számomra sem merül ki a kémiában, hanem sokkal mélyebb valami, aminek ki kell állnia az ilyen próbatételeket is, mert valami nagyon szilárd talajon gyökeredzik.
Végre valaki. Köszönöm a válaszod :)
Lehet nálam is ez a probléma, barátomat alig látom, hetente egyszer. Ezzel a sráccal pedig minden nap találkozok. Nyáron alig jutott eszembe, mivel nem láttam. De most meg.. megint. És én is rosszul érzem magam emiatt. Mintha becsapnám a barátomat, pedig nem tettem semmit, csak vonzódom hozzá.. eszem ágában sincs megcsalni.
Na mindegy, már csak egy évem van. Ezt valahogy ki kell bírni. Kitartást neked is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!