Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14 évesen 23 éves pasihoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14 évesen 23 éves pasihoz vonzódni?

Figyelt kérdés

Már mikor legelőször megláttam, akkor is levett a lábamról, nagyon megtetszett. Egyre többet beszélgettünk, hülyültünk együtt, egyre jobban megismertük egymást. Eközben még inkább rájöttem, hogy elég közel áll az ideálomhoz külsőleg, belsőleg egyaránt.Kezdtem rá másként gondolni, mint egy sima barátra (eleve nem hiszek a fiú-lány barátságban). Most már eljutottam odáig, hogy féltékeny vagyok rá, ha más lányokkal találkozik, vagy beszél.

Tudom, hogy nem kevés ez a korkülönség ilyen korban, és talán később sem, de mégis nagyon kedvelem.

Nem lenne helyes összejönnöm vele úgy gondolom, ugyanakkor a barátságát semmiképp nem szeretném elveszíteni.

14/L

2011. júl. 23. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
és most mi a kérdés?
2011. júl. 23. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a kérdés, hogy mit tegyen, mi a véleményünk.

Szia!

Szerintem nagyon fiatal vagy még. Nem hiszem, hogy neked a 23 éves srácokkal kéne összejönnöd, és ezt nem a korkülönbség miatt mondom. Gondolom, már te is belegondoltál abba, hogy ebből milyen kapcsolat lenne. Szerintem keress olyan srácot, aki kicsit fiatalabb.

2011. júl. 23. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
a kérdés voltmár :D újat kérünk.
2011. júl. 23. 10:10
 4/4 anonim ***** válasza:
és az normális ha mindjárt 18 leszek és a 13 évesek is beindítanak?:P
2011. júl. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!