Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezután még ennyit sem fog érezni irántam, vagy még jobban fog vonzódni?
A volt barátnőmmel kb 2 éve szétmentünk, közös megegyezésből. Szerintem mindketten érzünk még valamit a másik iránt. Amikor egy buliban vagyunk mindig velem lóg meg úgy viselkedik mintha megint járnánk. Én persze mindig szaladok mint a kiskutya, mert az igazat megvallva én még szeretem és nem bánnám ha újra összejönnénk. De sajnos egyszer sem történik semmi. Állítólag nem szeretné újra kezdeni (barátja még nem volt, de állandóan flörtölget srácokkal), de sokszor nem úgy viselkedik.
Az utóbbi bulin megint kezdődött a szokásos, de én számba sem vettem. Mikor jött "dörgölőzni", elbeszélgettünk, de egy rövid beszélgetés után mindig leléptem. Ha valamit kért nem ugrottam elsőre, hanem volt amikor vissza is utasítottam. Most kicsit szarul érzem magam, hogy hanyagoltam, mert lehet, hogy most még ennyire sem fog tartani hozzám.
Amúgy ezt azért csináltam, mert azt mondták, hogy a lányok nem szeretik, csak kihasználják az első füttyentésre ugró fiukat. Meg, hogy vegye észre, hogy nem tehet amit akar velem.
hát legközelebb ha odajön neked nyomulni akkor kérdezz rá hogy:
"mibajod van neked? azt mondtad te már nemakarsz tőlem semmit erre mindig nyomulsz rám tudod milyen szarul esik ez nekem?"
vagy vmi ilyesmi..
amúgy szemétség tőle...
17/n
Szerintem még Ő sem tudja, hogy mit akar. Ha újra járnánk akkor is csak távkapcsolat lehetne, mert el vagyok költözve az egyetem miatt...csak hónaponként járok haza.
Amúgy alapból nagyon rendes a lány és ez fáj, hogy egy ilyen rendes szép lányt hagytam anno elmenni.
szemét csaj,ezt megerositem. de vannak ilyek.
ne legyel vele bunko,hanem inkább legyel mas lanyokkal is,ne allandoan az ő nyomaban.mert ezt eszreveszi,és hat naná h kihasznalja.
vagy probald feltekennye tenni,ha nagyon megakarod szerezni-de csak szolok,h ez sem valik be mindig
amugy ahny evesek vagytok?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!