Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy pasihoz ennyire vonzódni?
Márciusban az egyetemen összeismerkedtem egy sráccal. Olyan kisugárzása van, hihetetlen. Rámmosolyog és nedves leszek. Ő többet akart, mint barátság, szóval megmondtam neki, hogy hagyjuk egymást, mivel nekem barátom van és szeretem. Történt köztünk pár dolog (puszi, ölelés, de semmi megcsalás) Aztán amíg vége nem lett az egyetemnek elég sokszor láttam és nem tudtam kiverni a fejemből. Nyáron jó volt, alig jutott eszembe.
De ma megint láttam, és nem értem. pedig nem történt semmi, elment mellettem és rámköszönt. Csak rá tudok gondolni. K*rvára vonzódom hozzá, szívem szerint letámadnám.
Három éve vagyok együtt a barátommal, szerelmes vagyok belé. Ehhez a pasihoz csak vonzódom, alig ismerem. De az a vonzódás, komolyan nem volt még velem ilyen. Barátomon kívül nem vonzódtam így senkihez.. Volt már valakivel hasonló??
Sok fiú barátom van egyébként, fiúkkal mindig jobban kijöttem, egyik sincs rám ilyen hatással, pedig sokan bepróbálkoztak már..
Nem lesz köztünk semmi, nem fogom tönkretenni a jól működő kapcsolatomat egy kalandért, csak nem értem, hogy lehet valakihez ennyire vonzódni. Mitől van ez?
1# Bocs, de szerintem ez hülyeség. Nem fogadtam vakságot. Egyáltalán nem azt írtam, hogy beleszerettem a srácba. Csak vonzalom. A vonzalom pedig a külsővel van összefüggésben.
Meg írtam is, hogy elég sok fiú vesz körül, egyik iránt sem érzek vonzalmat. Na mindegy, ha nem éltél még át ilyet, akkor nem tudhatod.. és nem is fogom itt bizonygatni, hogy szerelmes vagyok-e
Szerintem az okok a genetikában és az ösztönökben rejlenek. Valószínűleg a srác pont olyan pasi külsőre mint amilyenre mindig is vágytál. Felizgatja és felpörgeti az agyadat az "illata". Viszont lehet ha jobban megismernéd és mind többet megtudnál róla, akkor alább hagyna ez a vágyad. Főleg azért mert mindenkinek vannak olyan tulajdonságai, heppjei amik teljesen kiborítják avagy az őrületbe tudnák kergetni a másikat. És ezeket vagy csak hosszú idő után tanuljuk meg tolerálni, vagy soha. Lehet ha nem csak a külsejét látnád, hanem megismernéd mint embert, rögtön elmúlna a gerjedelmed.
Egy próbát megér.
Csak azokhoz tudok csatlakozni, akik azt írták, hogy nem vagy szerelmes.
Sajnálom, de akkor tényleg nem érdekelne más, mert a szerelmed tartanád a legtökéletesebbnek, és bárki sétálhatna előtted bárhogy, akár a nemiszervével a földet söpörve is, hidegen hagyna, mert tudnád, hogy vár otthon a tökéletes.
Ki írt olyat, hogy engem érdekel?? Ha érdekelne és ha nem lennék szerelmes anno hagytam volna neki magam, sőt már rég lefeküdtem volna vele. De nem tettem semmit. Sőt mondtam, hogy hagyjuk egymást. Egyszerűen KÜLSŐLEG vonz. A kisugárzása.
A barátomat ismerem, külsőleg és belsőleg is. Nem fogom lecserélni senkire. Csak nem értem ezt az egészet..
Én meg a hatos vagyok.
De figyelj, mi csak ezt tudjuk mondani. Ha úgy érzed, szerelmes vagy, akkor nincs válasz a kérdésedre. Ennyi. Látod, az ide íróknak nem volt ilyen élménye. Majd biztos jön olyan, akinek volt, és leírja neked, hogy szakított a faszijával, és összejött a másikkal, vagy valami hasonlót. Egy kapcsolat ugyanis nem bírja el, ha te ilyen erősen vonzódsz valaki máshoz. Már ha a barátod észreveszi rajtad, mert ő egész biztosan nem fog örülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!