Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti is megsértődnétek ezen? Annyira rossz vagyok?
Tehát, ti külföldön lennétek,és chateltek, webkameráztok a barátnőtökkel. Aztán észrevennétek, hogy valaki másnak is ír, nem csak nektek. Rákérdeztek,és elmondja, hogy egy lány írt rá, hogy megbeszéljék a barátnőjük szülinapját, de 2 perc és letudják, aztán nem fog írni senki másnak. De erre ti kiléptek idegesen, mert nem csak nektek írt a lány.....
Konkrétan ez történt, és most úgy állunk, hogy nem szól hozzám a barátom e miatt. Mit csináljak? Nemkellett volna mással foglalkozzam?
Attól függ mi az előzménye. Mennyit beszéltek, milyen időközönként? Mert ha ritkán, akkor azért pöccent fel úgy, vagy mert nem az első eset és irritáló számomra is amikor a Párommal beszélek telefonon erre hirtelen nem velem hanem a családjával beszél de azt sem mondja hogy várjál már egy percet, csak vegyem észre hogy nem is nekem beszél... S ha nem is az első eset, én is bevadulok néha olyankor, meg is szóltam nem egyszer, de úgyis lehiggadok utána na meg visszaadom neki később én is.
Keresd meg, mond neki hogy beszéljétek meg a dolgot, nem akartad megsérteni. Tedd meg te az első lépést ha úgy érzed! Úgyis megbékél majd, ha szeretitek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!