Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom folyton csak dolgozik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom folyton csak dolgozik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha nem kellene mindennap dolgoznia, akkor is bemegy túlórázni. Velem is alig törődik. Igaz, nem régóta vagyunk együtt és a munka is fontos, mert pénzből élünk, de ennyire? Sajnos nekem most nincs állásom, beteg is vagyok és ez még jobban csak magányosabbá tesz. Tudom, hogy értünk teszi és hogy én is legyek megértő. De nőből vagyok és törődésre van szükségem. Arra nem is gondolnak a férfiak, ha nem ő "majd más foglalkozik a nőjével"? Köszönöm a válaszokat

N

2013. szept. 4. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:

A munkába szotak azok az emberek menekülni, akik sem lelkileg, sem testileg nem érzik jól a kapcsolatukba magukat.

Szóval kedves, szerintem észre kéne venned, hogy nem a helyeden vagy és akkor talán nem szevednél.

2013. szept. 4. 08:37
 2/4 anonim ***** válasza:

"ha nem ő "majd más foglalkozik a nőjével" "

Ha az a buta liba nem tudja felfogni,hogy a mai világban szükség van minden kis fillérre akkor takarodjon a fenébe.Majd ott foglalkozik vele egy pasi.

Azt a szerencsétlent pedig jobb ha útjára engeded mert jobbat érdemel.Hogy a fenébe lehet ilyet leírni?

Ha problémád van vele beszéld meg!Nem kalandozni másfelé!!!!4NÉÉGY!

Különben is.Ha dolgoznál akkor nem kéne helyetted is keresnie

2013. szept. 4. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Tudd be,tudod mindenki PÉNZBŐL él,és szeretne karriert valaki,nem csak bemegy a gyárba oszt megkeresi a kis 80-t aztán elvan belőle.

Ha te nem tudod elfogadni akkor szakítsatok,hagyd a srácot békén,neki CÉLJAI vannak neked látom semmi,csak,hogy a pasi a p_csádban legyen éjjel-nappal.

,,Majd más foglalkozik a nőjével"-->felőlem aztán menjen kit érdekel,majd kifog egy panel prolit majd elélnek havi max 100-ból két gyerekkel,menjen ha neki ez kell.

Kit érdekel,a karrier mindig ott lesz egy p_na nem feltétlenül.

2013. szept. 4. 09:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Te most kispadost keresel férjed mellé amíg ő dolgozik?
2013. szept. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!