Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye csak túlreagálom?
Lehet, hogy ő az apukája a kicsinek és azért nézte.
hehe. :)
Hát ettől aligha lehet többet sportolni, kivéve ha nem vagyok hivatásos sportoló. Mindemellett a nyáron se lustálkodtam, heti 4x mentem tornázni, aztán meg egy melóhelyen 12 óráztam, végig lábon, pincérnőként. Na, ott fogytam is. Aztán tánctáborba mentem. Tehát aligha hagytam el magam, simán sosem voltam megelégedve magammal. Nem irigykedek, csak mondtam. Igy letámadni.. ő eleve deszka tipus, én meg eleve nem az vagyok, tehát sportolhatok, olyan úgyse leszek. A pasim meg nem is szereti a deszkákat, meg főleg h melle sincs, róla meg tudom, h nagymell-párti. Megkérdezni meg nem merem tőle:D Máskor is nézett már meg nőt, az is felhúzott, de nem mindig húz fel az ilyesmi. Attól függ h milyen hangulatban vagyok. Meg sztem nem is feltétlenül azért néz meg vkit, mert az milyen szép, hanem csak úgy.. ez nincs benne a pakliban? Amúgy nem szegény srác, nem panaszkodik, rengeteget szexelünk-amit sok srác haverom nem mondhat el magáról és a barátnőjéről. Most ezt nem rosszból.
Utolsónak - nem ő a gyerek apja, gyenge vicc volt.
A többieknek köszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!