Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyetemisták, összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemisták, összejönnétek olyan emberrel, aki nem tanult tovább?

Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Diplomás nőként azt mondom, hogy igen.

Az intelligencia nem egyenlő azzal, hogy valakinek milyen végzettsége van.

Viszont az igenis számít, hogy okos legyen, művelt, legyen közös téma, közös érdeklődési kör és nekem fontos a helyesírás is. Egy-két hiba még nem a világvége, de ha valaki nagyon helytelenül ír, az nekem olyan illúzióromboló. Szóval az kizáró ok.

2013. szept. 3. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó hölggyel, bár én férfi vagyok. Legyen művelt, legyen helyesírása stb, egyébként meg nem gond, ha nincs diplomája, de szeresse amit csinál :)
2013. szept. 3. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:

Elég sz@r lehet neked, ha ilyen kérdést fel tudsz tenni.

Főleg azért mert van aki még egyetemista/diplomásként is egy zsák szerencsétlenség.

2013. szept. 4. 13:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az előttem válaszolókkal. Most, hogy nincs diploma a kezében nem feltétlenül azért van, mert nem tudná elvégezni. Lehetnek anyagi gondok is a háttérben. Hiába is szorgalmas és törekvő az ember... Nem mindenki olyan szerencsés, de az, hogy valakit azért elítélnének, mert nem egyetemista. Mindenki megérdemli a szerelmet, legyen az egy szakmunkással is. :)
2013. szept. 4. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
Én amúgy összejönnék vele, de olyan tipikus, hogy valaki véleményt kérdez, és minden nemleges válasz le van pontozva, a többi meg fel...
2013. okt. 25. 16:31
 16/16 anonim ***** válasza:

Próbáltam többször előítélet nélkül, de sajnos mindig kudarcba fulladt, mert:

- nincs közös érdeklődési kör, beszélgetési téma

- nincs közös szókincs

- a másik fél kisebbnek érzi magát

- más hobbik, máshogy töltjük a szabadidőt

- nem érti vagy nem érdekli, amivel foglalkozom

stb.

Nem baj, ha nem fejezi be az egyetemet, de ha el se kezdte, és ált. zavarja, hogy én meg most megyek mesterre... Legyenek céljai, igen. Különben őt is frusztrálja, hogy nekem miért vannak.

2020. ápr. 15. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!