Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok 2 fiuba szerelmes? :O
nemtudom eldönteni....de mar igaz mind2-ovel jartam!! de csak őveluk 1-el mar kb.féléve szakiottunk :/ és meg mindig szerelmes vagyok bele...de most ujra megszerettem a masikat is miert?? :// és most pont a b.nom is szerelmes bele eze nemtudom megbeszelni vele...
RENDES VALASZOKAT LÉCCI!! :)
15 leszel? Akkor semmit nem tudsz a szerelemről. Most azt mondod, hogy nincs igazam, de hidd el, nem így van. Amit érzel, az kötődés, ragaszkodás, rajongás. Ráadásul valaki írta fölöttem, hogy ha mindkettőt szereted, akkor egyiket se szereted igazán. Az én korommal még csak egyszer voltam szerelmes úgy istenigazán, de az mindent elsöprő volt.
21/F
koszi már eldontottem..mert végigondoltsm es csak iagazan egyikbe vagyok szerelmes... mert es az a masodik!! mert ovele jobb beszelni,hulyulni,neha komoly neha nem,jofej :)
szval szerintem meg igen szerlmes vbagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!