Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem voltam szerelmes. Egymagam fogok meghalni?
19 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom.Sokszor tetszett már néhány fiu, volt amelyikkel alakulgatott is de végül nem jött össze. Teljesen elvagyok keseredve.nekem soha nem lesz senkim? Most is teljesen belezugtam egy srácba aki a barátom CSAK! rájöttem hogy neki sose leszek ugy képben mint hogy a barátnője. Sokan siránkoznak hogy a párjuk ilyen meg olyan meg jönnek azzal az idegesitö szöveggel hogy örülj hogy nincs senkid.de ők belegondolhatnának h ha nekik se lenne a párjuk az a sok boldog perc/ora/nap/hét amit vele átéltek nem is lenne.
Nem vagyok csunya, sokak szerint szép vagyok.Persze nem az a bombanő, de nem vagyok csunyácska se. képet nem küldök senkinek:)
Teljesen elvagyok keseredve.mostanság olyan sok rossz dolog történt velem, ez a 2013as év szörnyü volt.ráadásként még ez is. soha nem tetszett senki ennyire, olyan rossz hogy neki nem kellek. Nem vagyok ilyen depressziora hajlamos fajta, de akkor is :'( Tényleg egymagam fogok meghalni?
Régebben engem is nagyon zavart, hogy soha nem volt még senkim, és szexuális kapcsolatom sem. Most nem zavar, mert otaku lettem, azt sem bánnám, ha egész életemet így élném le.
Válasz a kérdésedre: Előbb utóbb vagy kapsz valakit magadnak, vagy rájössz, hogy szerencsés vagy, hogy nincs senkid.
22F
*hiába járok bulizni, szorakozohelyekre, vagy tömegbe nem találom meg az ideálist
rosszul irtam bocsánat (:
Miért ne lehetne még,hisz előtted az élet?
Bár ezt a szöveget én is utálom,mert egy időben mindenki ezt mondta,de néha tényleg lehet benne valami.
Mivel lány vagy simán találsz magadnak vkit:)
Nyugi:) ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!