Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Még soha nem voltam szerelmes....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még soha nem voltam szerelmes. Egymagam fogok meghalni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és még nem volt párkapcsolatom.Sokszor tetszett már néhány fiu, volt amelyikkel alakulgatott is de végül nem jött össze. Teljesen elvagyok keseredve.nekem soha nem lesz senkim? Most is teljesen belezugtam egy srácba aki a barátom CSAK! rájöttem hogy neki sose leszek ugy képben mint hogy a barátnője. Sokan siránkoznak hogy a párjuk ilyen meg olyan meg jönnek azzal az idegesitö szöveggel hogy örülj hogy nincs senkid.de ők belegondolhatnának h ha nekik se lenne a párjuk az a sok boldog perc/ora/nap/hét amit vele átéltek nem is lenne.

Nem vagyok csunya, sokak szerint szép vagyok.Persze nem az a bombanő, de nem vagyok csunyácska se. képet nem küldök senkinek:)

Teljesen elvagyok keseredve.mostanság olyan sok rossz dolog történt velem, ez a 2013as év szörnyü volt.ráadásként még ez is. soha nem tetszett senki ennyire, olyan rossz hogy neki nem kellek. Nem vagyok ilyen depressziora hajlamos fajta, de akkor is :'( Tényleg egymagam fogok meghalni?

2013. szept. 2. 22:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Odáig olvastam, hogy 19. Én is annyi vagyok, sose voltam szerelmes, amit egyébként nem is bánok. Azt bánom, hogy eddig csak egy (1) olyan lányt ismertem akibe az tudtam volna lenni. Nem az ismerkedéssel van a baj, hanem azzal, hogy nincs kibe, de nem érzem szarul magam emiatt, hogy nem voltam szerelmes. Sokkal szarabb abba belegonnoli, hogy ezzel a konzervatív értékrenddel mennyi esélyem van olyan lányt találni aki beleillik ebbe és nem csak elfogadja, hogy ilyen vagyok, hanem ő maga is olyan. De "tisztelet a kivételnek hisz Istent sem láttam még", szólt egy Fanka szám régen...
2013. szept. 2. 22:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Régebben engem is nagyon zavart, hogy soha nem volt még senkim, és szexuális kapcsolatom sem. Most nem zavar, mert otaku lettem, azt sem bánnám, ha egész életemet így élném le.

Válasz a kérdésedre: Előbb utóbb vagy kapsz valakit magadnak, vagy rájössz, hogy szerencsés vagy, hogy nincs senkid.

22F

2013. szept. 2. 22:45
 3/10 anonim ***** válasza:
nem, lesz egy kutyád
2013. szept. 2. 22:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez a legnagyobb probléma. Hiába járok bulizni, az iskolám is egy orányira van tölünk, és mégis. Nem találok olyan embert akibe beletudnék szeretni. Ő belé belétudnák(nem értem miért...) :/
2013. szept. 2. 22:47
 5/10 A kérdező kommentje:

*hiába járok bulizni, szorakozohelyekre, vagy tömegbe nem találom meg az ideálist

rosszul irtam bocsánat (:

2013. szept. 2. 22:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyere el velem egy randira. Szimpatikus leszek neked, összejövünk, összeházasodunk, lesz 12 gyermekünk, 120 fölött fogunk meghalni éppen azon a napon, éppen azon az órában, éppen azon a percen. A következő életedben is felrakod ezt a kérdést, én épppen ezt fogom válaszolni. Ismét szimpatikus leszek neked, ismét összejövünk, ismét lesz 12 gyermekünk, ismét egyszerre halunk meg.
2013. szept. 2. 22:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne még,hisz előtted az élet?

Bár ezt a szöveget én is utálom,mert egy időben mindenki ezt mondta,de néha tényleg lehet benne valami.

2013. szept. 2. 22:56
 8/10 A kérdező kommentje:
Csak teljesen ugy érzem magam hogy kimaradok valamiböl.Mikor látom a boldog párokat sokszor nem érdekel, mert mindig ott volt a remény hogy ezzel a fiuval lesz több. De nem. És teljesen reménytelen hogy van bárki más aki felkeltneé az érdeklödésemet vagy bármi.
2013. szept. 2. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok ezzel, de próbálom nem feladni :/ :) 19/L
2013. szept. 2. 23:05
 10/10 anonim ***** válasza:

Mivel lány vagy simán találsz magadnak vkit:)

Nyugi:) ;)

2013. szept. 2. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!