Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismertek olyan férfit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan férfit, aki szerintetek ideális fél egy kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Én nagyon elkeserítőnek látom a helyzetet, a környezetemben nincs igazán egy olyan kapcsolat se, ahol azt látnám, hogy a pasi úgy viselkedik a barátnőjével, ahogy az "elvárható" lenne. Értem ezalatt, hogy nem flörtöl, tiszteli, sugárzik róla, hogy mennyire szereti, megtesz mindent a párjáért, és olyan igazi, abszolút megbízható jellem.

(A nők nagy részéről is rossz véleményem van, de most a kérdés nem erről szól, szóval ne ezt vitassátok majd meg, hogy a nők se különbek...tudom... )

Összesen azt hiszem egy ilyen srácot ismerek, akire azt mondom, hogy na ez igen, az egyik barátnőmnek a barátja... az ő viselkedése és hozzáállása a kapcsolathoz tényleg tökéletes, már-már hihetetlen számomra.

Na és a szingli pasik nagyrésze is olyan, hogy látszik rajta, hogy sose lenne szerető, odaadó társ... a legtöbb kapcsolatban élő pedig vidáman csajozgat továbbra is, semmi se számít...

Kicsit el vagyok keseredve, mert bár látom, hogy vannak normális férfiak is, de sajnos aggasztóan kevés. Vagy egyszerűen törődjek bele, hogy néhány szerencsésen kívül senkinek se jut ilyen férfi, és be kell érni olyanokkal is, akik nem úgy bánnak velem, ahogy szeretném?

Ti hogy látjátok?

Tudom elég negatív lett, nem magamat akarom sajnáltat, csak érdekelnek a vélemények a témáról. :)

2013. szept. 3. 09:35
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
87%

Nem mentség, de ez is egy össetevő, amit leírok.

Világ életemben az általad áhított rendes srác voltam. Mire mentem vele? Volt egy barátnőm, aki 2,5 év után elhagyott egy olyan srácért, aki pár hónap múlva már pofonokkal adta tudtára a lánynak, hogy ha valami nem tetszik neki. Mellesleg a lány az utolsó másfél hónapban totál hülyének nézett. De akkor még naiv voltam. Elhittem, hogy egy kávézóban van, ahol nincsen semmi háttérzaj (telefonon beszéltünk)

Elhittem, hogy mostanában jobb lett a kapcsolata egy régi barátnőjével, ezért találkozik vele olyan sokszor.

Szóval egy (vagy szerencsétlenebb esetben több) ilyen tapasztalat után azt mondod: minek legyek rendes? Ha ő megcsinálta velem, miért ne csinálnám meg én is?

Nyilván utána rájöttem, hogy attól, hogy később másokkal kiszúrok, nekem nem lesz könnyebb, a volt barátnőm már megkapta a büntetését az új barátjától, szóval felesleges átmennem b*nkóba.

Meg nem is vagyok ilyen. Nem vesztettem el teljesen a bizalmamat a lányokban, de eléggé megrendült a dolog.

Sokmindenki viszont nem jut el idáig a gondolatmenetben, hanem azt mondja, hogy "oké, ha normális vagyok az nem jött be, akkor leszek paraszt." Ha pedig ezek után jönnek a sikerek (egyéjszakások, stb.) akkor még jobban megerősítve érzi magát a delikvens.

Ez pedig baj, de mindenkinek fiúknak és lányoknak egyaránt egyszerre kellene változni. Amíg ez nem megy, és mindig a másiktól várjuk az első változtatást, addig marad az, hogy akik belsőleg is igazán számukra tökéletes párt akarnak, azoknak sokáig kell keresgélniük :)

2013. szept. 3. 09:49
 2/19 anonim ***** válasza:
Igen ,a férjemet :)
2013. szept. 3. 09:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de az nem én vagyok.

Hihetetlen mennyi energia, türelem és kitartás kell egyébként 'ideális pasinak' lenni, nem tudom 1-2 ismerősöm hogy bírja. Én is egyszer megpróbáltam és 1 hónap után rá kellett jönnöm, hogy ez nem fog menni. Eleve nem éri meg egyébként, eszméletlenül kihasználják az ilyen pasikat.

28/F

2013. szept. 3. 09:50
 4/19 anonim ***** válasza:
Igwn, de én nem vagyok elég jó neki :(
2013. szept. 3. 09:51
 5/19 A kérdező kommentje:

Na igen ez a baj... hogy a nők ezzel nagyon sokszor visszaélnek, és sokszor alattomosabban csinálják a dolgaikat, mint a férfiak... ezt látom én is...

És leginkább az a bajom, hogy még ha valaki alapból rendes is lenne, mire már kicsit idősebb, már huszonévesen is csalódott a nőkben és már nem viselkedik olyan őszintén, nem tudja olyan nyíltan adni a szeretetét... ez persze érthető, de attól még az olyan nők, mint például én is, mégis mit tehetnének? Pátyolgassak egy összetört szívű jó fiút, aki már velem mer jó lenni? Vagy válasszam az átlagot, aki átver és semennyire se tisztel?

Nehéz ez...

Tényleg ez az egy ilyen pár van, akiket igazán irigylek, akiket már írtam a kérdésnél is, és tartják bennem a hitet, hogy vannak még normális kapcsolatok ebben a világban is. Pedig ott ráadásul a srác még jól is néz ki, jó fej, kedves, humoros, imádják őt az emberek, és ennek ellenére is hiába van a közelében bármilyen vonzó nő, csak a barátnőjét dicséri, mindig szóba hozza... a nők meg csak tátott szájjal nézik, hogy nahát, nem hat a nagy vonzerejük mindenkinél. :) Néha ezeket a helyzeteket ha látom még picit meg is könnyezem magamban, mert tudom, hogy nekem úgyse lesz ilyen soha... de közben mégis ott van bennem a remény, hogy de mi van, ha mégis? :)

Jajj...

2013. szept. 3. 10:10
 6/19 Kócos boszorkány ***** válasza:
68%

Az, hogy te kívülről nagyon ideálisnak látod azt a bizonyos illetőt, akiről írtál, még korántsem biztos, hogy az is. Nem látsz bele a kapcsolatukba, nem tudhatod.

Másfelől az a meglátásom női szemmel, hogy aki mindenben próbál helyt állni (legyen nő vagy férfi, mindegy)ott a másik fél egy idő után kezd "unatkozni", hiszen nincs probléma, nincs min görcsölni és unalmassá, egyhangúvá válik, hogy minden jól alakul, nincs úgymond izgalom az életében. Ezért kezd el kifelé kacsintgatni és keresni a "zűrösebbet". Még ha nem is teljesen tudatosan csinálja, mégis élvezetre, izgalomra vágyik. A barátnőm férje igazi mintaférj, mindent megcsinál otthon, folyton lesi a nő minden kívánságát. A csaj ezt marhára kihasználja, néha már nevetséges, hogy miket megjátszik a férjével. Közben meg ismerkedik és azt mondja, egy kis izgalom neki is kijár. Ha egy kicsit másként állna a dolgokhoz a férje és veszítene a megszokott jólétből, máris nem az lenne a legnagyobb gondja, hogy éppen kivel kéne ismerkedni, hanem próbálná az otthoni dolgokat helyrehozni.

Én azt látom, akinek megadatott a boldogság és hogy tenyéren hordják, egy ideig nagyon élvezik, aztán beleunnak a jólétbe.

2013. szept. 3. 10:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Én az vagyok, csak nem sikerül olyan csajt találni aki ideális fél egy kapcsolathoz. Régen nem volt ennyi kettyós nő, de ahogy idősödöm, egyre kevesebb aki nem gyanús már az elején valamiért.
2013. szept. 3. 10:19
 8/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az ideális, van akinek keményebb férfi kell van akinek pont az ellentéte. De biztosan van olyan akiről álmodozol, csak észre kell venni.
2013. szept. 3. 10:29
 9/19 anonim válasza:
én is normális vagyok:)ha épp van pasim,mindig megteszek mindent hogy állandóan boldoggá tegyem.pl.apró üzenetek a dolgozótáskájába,vagy apró ajándékok..pl.egy kis csoki..stb.sokszor várom finom vacsorával.az éjjelekről pedig nem is beszélek:).de mintha túl sok lennék igy.:(
2013. szept. 3. 10:38
 10/19 anonim ***** válasza:
Én ismerek többet is. Sőt folyton folyvást találkozok még újabbak. Az igaz, hogy olyan sokan nincsenek, de annyira nem is elkeserítő a statisztika.
2013. szept. 3. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!