Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ultimátum az "anyóstól". Mit tennétek ilyenkor?
A barátnőm anyja ultimátumot adott, hogy vagy összeköltözünk, vagy ha nem, akkor felejtsem el a lányát. Mi nem állunk erre egyelőre készen semmilyen értelemben készen,ők közben külföldre mennek(az "anyós", meg az "após"), a lányukat itt hagyják. Nem, nem vagyunk házasok, a hétvégéket együtt töltöttük eddig, hol én náluk, hol ő nálam,de mivel náluk nem lakhatunk semmiképp, nálam kellene lakni...)
Nálam hétvégente lehetne is lakni, de hétközbe ez több okból is problémás.
Az "anyós" ultimátumot adott, vagy összeköltözünk, vagy felejtsem el a lányát. A lány 24 éves, én 31.
31 évesen azt akarod, hogy mi adjunk tanácsot az anyósod megregulázásához?
Nem csodálom h képes ultimátumot adni egy ennyire határozatlan valakinek, jóllehet ez csak a lány meg a te dolgotok lenne, és nem az övé.
Anyósnak azt kellett volna elmesélni, hogy a lánya 24 éves felnőtt nő, aki majd eldönti, hogy akar-e járni veled, vagy akar-e összeköltözni veled.
Neki semmi köze a te és a párod magánéletéhez.
31 évesen nehogy már egy kvázi idegen nő mondja meg, hogy mit csináljatok a pároddal, kész röhej :D
egy 24 éves lánynak miért dirigál az anyja főleg ha a párkapcsolatáról van szó ?
ezt ne az anyós döntse már el hogy kivel lesz együtt a lány .. meg a csajnak is lehetne annyi esze (nem rossz indulatból) hogy szól az anyjának hogy fogja be a pofáját és ti majd rendezitek az életetek.
Max azt mondjátok a szülőknek hogy a csaj meg hozzád lakni, aztán ha elmentek külföldre marad a saját lakásában, csak tud magára főzni meg mosni.
Egyébként nem is értem hogy ha az anyja nem engedi hogy együtt legyetek, akkor csak ront a helyzeten mert még csak rád se tud támaszkodni ha itthon hagyják egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!