Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez elítélendő szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elítélendő szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen utálok egyedül aludni. Forgolódom kialvatlan vagyok... Így simán alszom fiúbarátommal összebújunk, nem szexelünk nem csókolózunk semmi. Csak megnézünk egy filmet és alszunk. Sokkal nyugodtabb vagyok ilyenkor jó érzés hogy valaki magához szorít. Ez így elítélendő hogy kapcsolaton kívül ilyesmit csinálok?
2013. szept. 2. 14:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy ezzel bármi gond lenne
2013. szept. 2. 14:58
 2/5 pi.nóra ***** válasza:
Hát ha így fojtatjátok, biztos lesz valami köztetek.
2013. szept. 2. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Van barátod egyébként? Ha nincs, nem elítélendő, csak figyelj a srác érzéseire, mert beléd fog esni.

Ha pedig van barátod, akkor neki tudnia kell róla, és neki kell elfogadnia.

2013. szept. 2. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a fiú ilyenkor jól kitaperolja a melleid, a mindent, amit csak ér.

Egy haverban nem bízhatsz annyira.

Amúgy én is rosszabbul alszom egyedül.

Kb 3 évig aludtam együtt ugyanazzal a nővel, és hozzá szoktam, és kellemes.

De maga az alvás kényelmetlen így.

Nekem is lehet kéne egy ilyen, de nem lehet bízni aban, hogy ő is csak alszik...

Ezért nem is vagyok benne biztos, hogy normális vagy, és ha nem is ítélem el, de hülyének tartalak.

2013. szept. 2. 15:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer volt nekem is egy fiúbarátom, akivel néha együtt aludtunk. Semmi kivetnivaló nincs benne, de igen, azért figyelj oda az érzéseire, mert így lehet, hogy hamar belédszeret.

Alvás téren, meg én sokkal jobban szeretek a barátommal aludni, mint egyedül, mert velem is van sokszor, hogy csak forgolódok, és nézem a plafont. :)

2013. szept. 2. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!