Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek elitélendő ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elitélendő ha egy 18 éves fiú egy 14 éves lánnyal jár?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 21:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ciki, de a ti életetek és úgy rontjátok el, ahogy akarjátok.
2013. aug. 24. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem
2013. aug. 24. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
ott a fiú defektes egy kicsit...
 4/11 anonim ***** válasza:
A lány felől nézve még mondjuk. De a srác felől azért a 14 év az még gyerek a 18 hoz képest, szerintem.
 5/11 A kérdező kommentje:
csak kiváncsiságból kérdeztem. Nem vagyok hasonló helyzetben de az őseim között volt, hogy 8 év korkülönbség volt. Bár úgytudom a lány akkor már idősebb volt 14nél.
2013. aug. 24. 21:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Persze miután érettebbek a felek akkor igen! De így még nagyon korainak tekinteném!
2013. aug. 24. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
te észkombájn :) az mindegy, hogy egy 24 éves csaj összejön egy 32 éves sráccal, de az nem, ha egy 10 éves csaj egy 18 éves sráccal. amúgy a 14-18 is gáz.
2013. aug. 24. 22:11
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezt értem. Nekem is furának tűnik. De a közvélemény legtöbbször azt hangoztatja, hogy 3 év az optimális különbség. Szóval egy 18/f és 15/l kapcsolata már normálisnak tekinthető? :O Érdekes, sztem még az is fura...
2013. aug. 25. 19:34
 9/11 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem gáz. Két évig jártam egy fiúval, 14 éves voltam, amikor megismerkedtünk (gimnáziumban), ő pedig 18, akkor ballagott. Mint írtam, két évig jártunk, de a "kézen fogva hazasétálunk" és "megcsókoljuk egymást"-on kívül nem volt semmi más. Szép volt, igazi diákszerelem. Azóta összeházasodtam, a férjem 11 évvel idősebb nálam, és boldogan élünk a három gyermekünkkel és őszintén mondhatom, hogy a korkülönbség egyáltalán nem számít.
2013. aug. 30. 00:22
 10/11 Lamakid333 ***** válasza:

Lehet engem is lehurrognak majd, de én 21 voltam amikor megismertem az egyik ismerősöm húgát, aki most már a feleségem, de ő akkor volt 10. Amikor elkezdtünk "járni" akkor ő 15 volt én 26, és már 5 éve ismertük egymást. Most ő 18, én 29. A szüleivel harcoltunk rendesen mire elfogadták, mert azt hitték mint az itt jelen lévők 99,999%-a hogy egy pedofil állat vagyok, pedig nem így terveztük, 15 volt amikor először találkoztam vele, akkor is csak azért mert oda hívtak be állásinterjúra ahol ő lakott, és akkor gondoltuk hogy ennyi erővel össze is futhatunk, aztán szerelem lett belőle. Felőlem el lehet ítélni, de az én szüleim között 9 év volt, és a rokonságomban további példák okáért van 10 és 8 év korkülönbség is. Régen teljesen normális volt ez. Csak manapság csinálnak belőle "hű de nagy" problémát. A lányok hamarabb érnek, és itt nem a hülye p*csákra gondolok akik kúrnak össze vissza mindenkivel, hanem akik tényleg fiatalon akarnak házasodni, családot.

Szóval a kérdésedre adott válaszom:

ABSZOLÚT BELEFÉR!

2013. aug. 30. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!