Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő hogy nem végzett egyetemet?
Egyik ismerősöm állítása szerint: Felesleges volt egy olyan emberrel kezdenem aki nem végzett egyetemet és szakmája sincs, mert ő egy senki, aki engem csak gátolni fog az életben és már most is látja, hogy csak visszahúz.
Még van két évem a suliból, jobban megy mint ment eddig valaha, megvan a nyelvvizsgám meg egy előrehozottam is. A barátom pedig nem végzett egyetemet tehát szakmája sincs meg, de igyekszik összeszedni rá a pénzt, mert dolgoznia kellett ezért nem volt rá lehetősége.
Mi ez az elítélődés?
Köszi a válaszokat.
Van munkája. Néha 48 órában dolgozik de átlagosan 24-ben minden másnap. Vannak céljai hisz most az a legalapvetőbb cél, hogy összeszedjen elég pénzt az egyetem első félévére mert utána úgyis menne neki a ösztöndíjjal tovább, hisz okos, csak a lehetősége nem volt meg pár évvel ezelőtt.
*Elítélendő hogy nem végzett egyetemet?
Abszolút nem.
Az az ostoba aki neked ezt a szöveget nyomja, mint a kérdésedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!