Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közeledik a karácsony, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik a karácsony, és nincs pénzem:S Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék venni vmit, de sajna nem lesz sok pénzem..max 1000-1500ft!Mit tudnátok ajánlani , mit vegyek neki, ilyen kis pénzből? Elvagyok keseredve!!
2009. nov. 1. 18:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

Menj el egy kicsit dolgozni,ha elmúltál 16(ez a kórhatár már) Mondjuk két napi Tescos árufeltöltői munka(napi 12 óra) már kerestél 12 ezret.Az a két nap nehéz de másnap már nem is emlékszel rá,milyen fáradt vagy :)

De amúgy nem a pénztől függ,hanem az hogy szívből jött :) Lehet az bármilyen kicsi dolog,üvegfesték,vagy akár a szalvéta technika,vagy,egy képkeret-közös fotóval,gyönygyökből kirakni hogy szeretlek akár egy párnahuzatra,vagy egy kis dobozkára stb.Menj el egy kreatív boltba sok mindent lehet csinálni viszonlyag olcsón!Sok sikert!

17/L

2009. nov. 1. 18:58
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Én a volt barátomat többek között, egy romantikus vacsorával leptem meg. Szépen felöltöztem, kedvenc kajcsiját főztem neki, gyergyákkal kiraktam egy szívet az asztal közepére, semmi más nem égett csak a gyertyák, nagyon romantikus volt...

Szerintem a barátod tudja hogy nem állsz jól anyagilag és nem is várja el, hogy sokat költs rá. Mindennek a titka, hogy szívből add, legyen az egy képkeret, vagy egy méregdrága parfüm, ha nem szívből adja az ember nem számít semmit sem az ajándék..

17L

2009. nov. 1. 19:21
 13/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a barátnőm mindig valami saját készítésű dolgot szokott adni, és én nagyon szeretem:) Látszik rajta, hogy sok időt foglalkozott vele, nem csak beszaladt a boltba venni valamit. És az ilyen ajándékoknál teljesen lényegtelen az anyagok ára, a lényeg a belefektetett munka, amiből érződik, hogy mennyire szeret.
2009. nov. 1. 19:24
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Menjél el dolgozni, talán kapsz egy kis pénzt...-.-
2009. nov. 1. 20:02
 15/17 anonim ***** válasza:
50%

rengeteg dolgot ki lehet hozni 1 kis kreativitassal! mi redszerint erre koncentralunk, a konkret ajandek mellette csak anyagi disz, inkabb az elmeny a lenyeg.

soksozr barkacsolunk vmi altalunk kitalalt vicces dolgot.

nehany konkret otlet ami kijon ennyi penzbol es 1 felejthetetlen este lesz:

1. 1 uveg habfurdo, gyertyak, zene es 1 furdokad.

2. 1 vastag es hosszu anyagcsik amit szalagkent magad kore tekersz ugy h a lenyeget epphogy takarja es a vegere kotsz 1 naaagy masnit. szerintem a legtutibb ajandek;)

3. vacsora, bar karacsonykor mindenhol rengeteg kaja van ugyh ez nem biztos h akkorra jo otlet.

4. 1 konyvecske amit te irsz magatokrol, de pl mesefigurakra atalakitva a szorit, foelg ha ilyen becenevetek van,esetleg nehany kozos kep es rajzok, lehuzik, barmi

5. uvegfestekbol figurak (pl az o arca, vagy barmi ami vicces, aranyos es hozzatok kotodik)

6. ehez kell 1 kis tehetseg is: a baratnom 1 rendes keretes festmenyt keszitett ajandekba, 1 fneykeprol megfestette a baratja portrejat + a hatteret o talalta ki. fantasztikus lett! mindenki irigyli a sracot :)

remelem tudtam segiteni

remelem tudtam segiteni

2009. nov. 1. 20:42
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

páromtól kérdeztem,hogy minek örült legjobban az ajándékaim közül

(3 év alatt kapott már 10forintos többtizezeres értékben sokmindent)

2 dolgot mondott

-sapka-kesztyű-sál(terranovában 3együtt volt 1500)...tőlem nemciki kapni,meg felvenni:D

-egy bonsai,azzal a célzattak,ha megörzi vagy 10 évig,akkor elhiszem hogy egy babára is tud vigyázni(fiatalok vagyunk/voltunk még egy gyerekhez akkor)

a fa egy ezresbe került...napi 2x10percét veszi igénybe,és mai napig mondja,hogy ennél ötletesebbet nem lehetett volna...és egy ezres volt...

2009. nov. 2. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Vegyél neki legót :D:)=)
2009. nov. 14. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!