Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közeledik a karácsony, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közeledik a karácsony, és nincs pénzem:S Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Páromnak szeretnék venni vmit, de sajna nem lesz sok pénzem..max 1000-1500ft!Mit tudnátok ajánlani , mit vegyek neki, ilyen kis pénzből? Elvagyok keseredve!!
2009. nov. 1. 18:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
milyen nemű vagy? nem pénz kérdése az ajándék,rengeteg saját készítésű dologgal is meglepheted a párod,elmész a könyvtárba,általában vannak kis kreatív füzetek,átlapozol párat,és az biztos boldoggá teszi mert igazán személyes és egyedi:)
2009. nov. 1. 18:18
 2/17 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. A "gond" az h a barátomnak van pénze.biztos vmi drága ajándékot fogok kapni tőle.. és az meg olyan hülyén jön ki...
2009. nov. 1. 18:20
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
sztem az tökéletes,ha veszel vmi csinos képkeretet(sztem simán kijön 1500ból) és beleraksz kettőtökről egy fotót;)
2009. nov. 1. 18:24
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
lopjál vagy esetleg megkurhatnálak oszt adok pénzt érte
2009. nov. 1. 18:27
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Nefélj te leányzó, szerintem bármit veszel egy öleléssel többet ér mint bármi más drágább dolog. Te lány vagy, én fiúként semmit se várnék el, sokkal inkább hogy töltsön velem jó sok időt:)
2009. nov. 1. 18:28
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Utolsóval egyetértek :)
2009. nov. 1. 18:31
 7/17 anonim ***** válasza:
69%

Hűha, láthatólag elég rossz körülmények között élsz :( de dicséretes, hogy még ezt a kis pénzt is a barátodra költöd :) De azért karácsonyig még van idő és ezalatt csak össze tudsz szedni valami kis pénzt. Kérdezd körbe a rokonokat/ismerősöket, hogy nem kell -e valami ház körüli munkát elvégezni, amiért cserébe fizetnének, vagy ha 14 év fölött vagy, akkor pl. menj el szórólapozni. 1-2 nap alatt már lesz elég pénzed ajándékra.

És ahogy mondták is, egy szívhez szóló kézzel készített ajándékkal maradandóbb emléket adsz neki, mint egy vásárolttal. És nem kell szégyenkezni emiatt még ha drága ajándékot kapsz is közben tőle. Főleg, hogy lány vagy, hiszen egy párkapcsolatban a pénzes ajándékozás hagyományosan a fiú feladata, hisz ő akarja ezzel is "megnyerni a szíved".

Amúgy ha kézzel készítesz valamit egy tipp:

Kreativ Hobbiban kapható díszes fényképkeret, amibe otthon beletehető bármilyen közös fotó. Olcsó és maradandó.

2009. nov. 1. 18:34
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

van az a mondat:

Térdelj le és szeress!

szerintem örülni fog neki

na a viccet félre téve: valami kép, esetleg egy naptár,amin ti vagytok (vagy te vagy "beöltözve" évszaknak, hónapnak megfelelően) az is jó ajándék lehet

2009. nov. 1. 18:37
 9/17 anonim ***** válasza:
33%
És ha lenne 50000 ftod mit vennél neki?
2009. nov. 1. 18:51
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

"lopjál vagy esetleg megkurhatnálak oszt adok pénzt érte"

Gratulálok. Szeretem a vicces hozzászólókat akik néha bunkók de mégis viccesek. Igen "oszt" vannak az ilyenek mint te... de hát a mondatból minden ki is derül gratulálok. Anyádnak majd legközelebb többet adok hogy vegyen neked valami könyvet...

Egyébként. Párom születésnapomra egyáltalán nem drága ajándékot vett mégis a világ legszebb ajándéka volt több szempontból is:

1. Tőle kaptam és annyira örültem neki.

2. Egy füzetet kaptam és írt az elejébe a gyöngybetűivel.

3. Ez a füzet nem úgy lett megvéve hogy nah csak vegyen valamit hanem története is van a dolognak és célzással vette. Tehát nem drága de találó volt:)

4. Az egész után szeretkeztünk egy jót:D:D:D

2009. nov. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!