Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csylla92 kérdése:
Miért nincs barátom?
Figyelt kérdés
Egy normális lány vagyok, nem cigizek, eléggé komolyan viselkedek minden helyzetben, és ez mellett eléggé komoly is vagyok, persze el tudok hülyülni, meg minden, csak valahogy a fiúk észre sem vesznek,max egy éjszakára akarnak, mert csomóan leakartak velem feküdni, igaz én többre vágyom,egy hosszú távú kapcsolatra de ezt a mai világba sajnos nem lehet elérni se hogy sem,csak ha lefekszik vele gondolom az ember és akkor is csak talán lesz :( pedig nem vagyok csúnya, egyáltalán nem, sőt, sok ismerősöm szerint kifejezetten szép is vagyok szemüveges létemre. és tudom, hogy komolyan tudnám venni, ha tényleg egy fiúval lennék, akit szeretnék. Mit csinálok rosszul? 21/ L2013. szept. 2. 14:36
11/11 anonim válasza:
Mert a leírásodból is ömlött a pesszimizmus és a panaszáradat.. nem azon kéne görcsölnöd hogy miért nincs barátom, mi rossz van bennem hanem megtanulni élni egyedül is mert jóesetben a világon csak magadra számíthatsz. Tedd a dolgod, foglalkozz azzal amivel kell, amit szeretsz és akkor vmikor a te időd is eljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!